fbpx

Storitve

Podjetja

Kakšna vprašanja zastavljate v svojem podjetju? So razširjujoča, prinašajo več možnosti, ali delujete iz zaključkov, izračunov, sodb, pogledov, ki ne dopuščajo, da bi se za vas in vaš posel prikazale drugačne in večje možnosti?

Odstranjevanje entitet

Odstranjevanje entitet

Entitete vstopijo v naše telo, če smo pod vplivom drog in alkohola, tudi med operacijami, ko smo pod anastezijo (bolnišnice so kraji, kjer je še posebej veliko entitet), vsakič, ko smo mislili, da bomo umrli, vsakič, ko smo rekli, da bi “najraje umrli” – v teh primerih je, kot da bi nad svojim telesom prižgali napis “ZA NAJEM”.

Korekcija vida

Korekcija vida je Accessov telesni proces, ki korigira vid, zmanjša dioptrijo ali jo celo popolnoma odpravi. Izvaja se s polaganjem rok na oči.

Kopija Pogovori se z mojim telesom

Včasih stvari, ki se dogajajo z vašim telesom, ni mogoče nasloviti zgolj z enim telesnim procesom ali zgolj z Access barsi. V Access Consciousnessu imamo na voljo več kot šestdeset telesnih procesov in včasih vaše telo potrebuje kaj drugega od tega, kar mislite vi.

Pogovori se z mojim telesom

Včasih stvari, ki se dogajajo z vašim telesom, ni mogoče nasloviti zgolj z enim telesnim procesom ali zgolj z Access barsi. V Access Consciousnessu imamo na voljo več kot šestdeset telesnih procesov in včasih vaše telo potrebuje kaj drugega od tega, kar mislite vi.

MTVSS

Accessov telesni proces MTVSS je eden od najbolj dinamičnih telesnih procesov Access Consciousnessa. Z njim odpravljamo vsa mesta v telesu, kjer le-to na kakršenkoli način ne deluje pravilno.

Energijski facelift

Accessov energijski facelift je eden najpotentnejših telesnih procesov Access Consciousnessa in čudovit način, da na popolnoma naraven in neinvaziven način, od znotraj navzven, pomladite svoj obraz in zavrete proces staranja. Izvaja se s polaganjem dlani po dekolteju, vratu in obrazu. Njegovi blagodejni učinki delujejo na celotno telo.

Simfonija možnosti

Tretma Simfonija možnosti

S tretmajem Simfonija možnosti odstranimo vaše zidove, uničimo omejitve, razširimo prostor, kar ste, pojačamo “glasnost” tega, kar lahko in boste ustvarili, in vas popeljemo domov, do tega kdor in kaj dejansko ste.

Access bars tretma

Pri Access Bars® tretmanu z rahlim dotikom 32 točk na glavi na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar nam ne dovoljuje in nas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali.

Access bars delavnice za lahkotno spremembo!

Access barsi so preprost, učinkovit, nežen in negovalen način, da se znebite misli, pogledov, občutkov in čustev, ki vam ne koristijo več, se naučite prejemati in spremenite različne vidike svojega življenja.

Individualno svetovanje / coaching

Če ne veste več, kako naprej, ste se na določenem področju zataknili ali pa bi preprosto radi imeli ob tem, kar ustvarjate v svojem življenju, podporo, navijača, ki včasih bolj verjame v vas in vašo vizijo, kot vi sami, je na voljo več možnosti, na katere lahko sodelujemo.

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button