fbpx

Individualno svetovanje / coaching

Če ne veste več, kako naprej, ste se na določenem področju zataknili ali pa bi preprosto radi imeli ob tem, kar ustvarjate v svojem življenju, podporo, navijača, ki včasih bolj verjame v vas in vašo vizijo, kot vi sami, je na voljo več možnosti, na katere lahko sodelujemo:

 

  • Enkratno svetovanje:

Je namenjeno predvsem razreševanju trenutne situacije, pridobivanju večje jasnosti, kam naprej in „potisku“, ki je potreben, da se premaknete v smer, v katero želite.

Cena za enkratno svetovanje: 250 EUR (traja, kolikor je potrebno, običajno do dve uri)

 

  • Enkratno svetovanje BOMBICA:

Gre za kombinacijo svetovanja/čiščenja omejitev – verbalno, kot opisano zgoraj in z Access bars tretmajem. Po mnenju strank ta kombinacija predstavlja pravo „bombo“, ki te dodobra premakne naprej.

Cena svetovanja BOMBICA: 350 EUR (traja 3-4 ure)

 

  • Dolgoročnejše sodelovanje:

Ob prekinitvi starih vzorcev in avtomatizmov je za privzgajanje novih navad običajno potrebno nekaj časa. Sami velikokrat nismo toliko disciplinirani in predani, da bi to novo navado res razvili. Da ne gremo spet „po starem in znanem“ naprej, pomaga, če imamo nekoga, ki nas drži za besedo, ki nas spomni na to, da zdaj izbiramo nekaj novega in drugačnega.

Če vas zanima tovrstno sodelovanje, prosim, pišite na info@barbaramali.si ali pokličite na 051 815 999, da ugotoviva, če bi bilo tovrstno sodelovanje res prispevek za vas. Če ja – potem na podlagi ugotovljenega pripravim posebno ponudbo za dolgoročnejše sodelovanje.

Bi radi izvedeli več o svetovanju ali se naročili?

Izpolnite obrazec v nadaljevanju, pokličite na 051 815 999 ali pišite na info@barbaramali.si

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button