fbpx

Access bars tretma posebna ponudba

S klikom na gumb »Nakup« dobite Access bars tretma po polovični ceni! Namesto 150 € tokrat samo 75 €! Omejeno število tretmajev po tej ponudbi!

 

Nakup v spletni trgovini je mogoč prek UPN obrazca, PayPala ali kreditne kartice.

 

Kaj so Access barsi?

Na vaši glavi je 32 točk, ki se imenujejo Access barsi. Vsaka od točk je povezana z določenim življenjskim področjem – na primer: kontrola, kreativnost, denar, telo, spolnost, staranje, moč, oblika, struktura, upanja, sanje, radost, žalost, mir, umirjenost, prijaznost, hvaležnost, čas, prostor, komunikacija, zavedanje, ustvarjanje povezav, ustvarjanje novih življenjskih oblik.

 

Če se teh točk rahlo dotaknemo, se začne sproščati energijski naboj (plus, minus), ki ste ga v možganih kadarkoli shranili v zvezi z dogodki, razmišljanji, pogledi, čustvovanjem, občutki, ki ste jih imeli glede česarkoli. Kot rezultat tega naboj teh misli, občutkov in čustev ne vpliva več na naše življenje. Stvari, ki so vas prej motile in težile, se spremenijo.

 

Postanete lahkotnejši, bolj sproščeni, mirni in polni energije. Posamezna življenjska področja, ki za vas niso delovala, se začnejo spreminjati. Spremenijo se vaše možnosti za prihodnost.

 

Za Access bars rečemo, da je tako, kot da bi pritisnili na gumb “briši” in se vse tisto, kar nam ne služi več (“mentalna navlaka”), začne brisati.

 

Kako poteka Access bars tretma?

Pridete in se oblečeni uležete na masažno mizo. Pokrijem vas s toplo odejo, vaša glava počiva na mehkem vzglavniku. Sprostite se in prejemate. Med tretmajem, ki traja od 60 do 90 minut se na rahlo dotaknem vseh 32 točk Access bars na vaši glavi.

 

Tretma običajno poteka v tišini. Če želite se lahko tudi pogovarjava, vendar je to čas, ki si ga večina ljudi vzame zase, stran od ponorelega sveta in večina zgolj uživa v sprostitvi, tišini in negovalnosti samega Access bars tretmaja.

 

Kaj se dogaja med Access bars tretmajem?

Električni naboj prejemnikovih misli, občutkov, čustev, razmišljanj, ki ga je v zvezi s tem kadarkoli shranil v svojih možganih, se začne sproščati, pogledi, ki jih ima glede česarkoli, pa se začnejo nevtralizirati. Posledično se zaradi tega spremeni njegova resničnost.

 

Med Access bars tretmajem se možgansko valovanje zelo upočasni, zato imamo dostop do vzorcev, na podlagi katerih delujete in izvirajo iz otroštva ali pa še od prej. Zaradi upočasnitve možganskega valovanja se telo sprosti, velikokrat je videti, kot da prejemnik spi … vendar je le zelo sproščen in v stanju prejemanja. Mnogokrat je to tudi prvič, ko si nekdo dopusti resnično prejeti.

 

Kaj lahko pričakujete po Access bars tretmaju?

Ljudje velikokrat opazijo spremembo že takoj po samem Access bars tretmaju. Spremembe se dogajajo tudi kasneje, čez tedne, mesece, leta, saj s tem, ko nekomu zaženemo barse, povzročimo, da se sproži t. i. »virus zavesti«. To pomeni, da se vse nekoristne stvari v vaših možganih začnejo brisati in kot rezultat tega postajate zavestnejši, delujete iz več zavesti, začnete slediti tistemu, kar si v svojem življenju resnično želite, ste bolj povezani s svojim telesom, izboljša se spanje, raven energije se poveča, ste bolj pomirjeni, spreminjati pa se začnejo tudi druga področja vašega življenja: telo, tesnoba, področje denarja, kreativnosti, spolnosti, lahko ste videti pomlajeni, raven energije se poveča.

 

Kaj pravijo prejemniki Access bars tretmajev?

 “Prvo najmočnejše je energija, ki jo imam – že dolgo nisem čutila da bi se po meni pretakalo toliko energije :)….opazila sem, da nekoliko drugače vozim avto (haha ta je dobra) v smislu večje suverenosti…” Breda

 

“Ojla Barbara! Ti si mi pa zgleda orng odprla kanal za obilje- ta teden prav vsak dan dobivam presenečenja” – Tjaša

 

“Še enkrat se ti iz srca zahvaljujem za terapijo AC*. Počuti se odlično, in že izbiram. Izbiram kaj bom vključila v svojo ponudbo na trgu. Celo uživam že… strahu ni več.” Aleksandra

 

“Ja, počutim se ful bolje. Danes so mi rekli v službi, da se ful neki smejim, Bolj sproščena sem.Dvomi se mi sicer še nekaj pojavljajo, ampak bodo že šli.” Lea V.

 

“Najprej sem bila zmedena, samo sem potem ugotovila, zakaj… moji notranji dvogovori so prenehali. V situacijah, kjer sem prej “ven padla”, zdaj reagiram popolnoma mirno, sem bolj pomirjena…” Jovanka

 

“Razmere v službi so se popolnoma spremenile. Prej sem se zjutraj jokala, ko sem šla v službo, danes pa grem z veseljem… res, jaz sem čisto druga oseba, kot sem bila…” Slađana

 

Kdo je Barbara Mali?

Sem certificirana facilitatorka Access Consciousnessa, Access bars facilitatorka in trenerka zavestnega ustvarjanja. Barse izvajam od leta 2013 in sem še vedno navdušena, ko vidim razliko, ki jo ta nežen in negovalen tretma naredi v življenjih ljudi. Všeč mi je, da se tukaj za spremembo ni treba naprezati. Takšne tehnike do zdaj še nisem spoznala. Spremembe, ki jih ljudje doživljajo po Access barsih, me vedno znova spodbujajo, da želim to transformativno tehniko deliti še s širšim krogom ljudi.

 

Zakaj ta ponudba?

Trenutno se nahajamo v zelo napornem obdobju. Sama sem zdaj v tem letu še posebej hvaležna, da poznam Access barse, saj mi omogočajo odstraniti miselni balast, vse poglede in stališča, ki jih zavzemam glede trenutnih razmer in s tem omogočam sebi in svojemu telesu večjo sproščenost, lahkotnost in notranji mir.

Spomnila sem se na vse tiste, ki barsov ne poznate, ne znate in koliko bi vam lahko en ta tretma pomagal k hitrejšemu “okrevanju” med tem obdobjem ali po njem. Odločila sem se, da ponudim 55 tretmajev po polovični ceni in vsem tistih, ki si jih boste zakupili, omogočim nekaj negovalnega in transformativnega.

 

Kdaj bom lahko izkoristil Access bars tretma, glede na trenutne razmere?

Access bars tretma boste lahko izkoristili takoj, ko bodo sproščeni ukrepi oz. po dogovoru. Zakupljeni tretmaji niso časovno omejeni, ne zapadejo, zato vas naj to ne skrbi. Prek e-maila ali telefona se bomo dogovorili za ustrezni termin.

 

Kje lahko izkoristim zakupljeni Access bars tretma?

Na zakupljeni Access bars tretma boste lahko prišli v mojo Hišo neskončnih možnosti na Lavrici (Ljubljana-jug) ali v Kamnik. Kar vam bolj ustreza.

Tretmaji se izvajajo v skladu z zaščitnimi ukrepi in priporočili NIJZ.

Access bars tretma kot darilo?

Access bars tretma je lepo darilo. Za vas ali za koga od vaših bližnjih. Po dogovoru lahko dobite darilni bon v lepi kuverti in je darilo že pripravljeno!

 

S klikom na gumb »Nakup« dobite Access bars tretma po polovični ceni! Namesto 150 € tokrat samo 75 €! Omejeno število tretmajev po tej ponudbi!

Nakup v spletni trgovini je mogoč prek UPN obrazca, PayPala ali kreditne kartice.

 

Izpolnite obrazec v nadaljevanju, pokličite na 051 815 999 ali pišite na info@barbaramali.si

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button