fbpx
3-day body class

Tridnevni seminar o telesih Access Consciousness

3-dnevni seminar o telesih sta ustvarila ustanovitelja in soustvarjalca Access Consciousnessa, Gary Douglas in dr. Dain Heer.

 

V teh treh dneh seminarja boste raziskovali številne telesne procese, ki vam z dinamičnim spreminjanjem energije omogočijo odkleniti napetost, bolečine, nelagodje in okorelost telesa.

 

Ne samo to, ljudje, ki so se udeležili tridnevnega seminarja o telesih, poročajo o dramatičnih spremembah velikosti in oblike telesa, odpravljenih kroničnih in akutnih bolečinah ter o spremembah na drugih področjih življenja, kot so na primer odnosi, denar, posel, itn.

 

Seminar je oblikovan tako, da odpre dialog med vami in vašim telesom in ustvari skupnost z vašim telesom, ki vam omogoča uživati svoje telo, z njim soustvarjati, namesto da ga zlorabljate in se proti njemu borite.

 

Presenetljivo je, kako se začne spreminjati odnos do vsega v vašem življenju, ko se začne spreminjati vaš odnos do vašega telesa.

 

Kakšne zmožnosti in talente imate s telesi? Bi radi odkrili?

 

Ste morda body worker, maser, zdravnik, terapevt in ali preprosto radi delate s telesi? Ali preprosto veste, da je z vašim telesom mogoče nekaj drugačnega?

 

Na tridnevnem seminarju o telesih se naučite več kot 60 Accessovih telesnih procesov, ki vsak zase naslavlja in spreminja stvari, ki se dogajajo (ali ne dogajajo) z vašim telesom in posledično spreminjajo vašo resničnost.

 

Na seminarju prejmete poleg priročnika z vsemi aktualnimi (60+) telesnimi procesi, potrdila o udeležbi in negovalnega izmenjavanja telesnih procesov z drugimi udeleženci seminarje tudi facilitacijo vaših specifičnih vprašanj, ki se vam porajajo v zvezi z vašim telesom, telesi nasploh, izvajanjem procesov ipd.

 

Cena seminarja: 1.450 EUR (za ljudi, ki živijo in delajo v Sloveniji, če delate in živite v drugi državi, je lahko cena morda višja ali nižja)

Otroci do 15. leta se lahko seminarja udeležijo brezplačno, mladi, 16- in 17-letniki, plačajo polovično ceno seminarja.

Cene za ponavljanje za ta seminar ni.

 

Pogoji za udeležbo na seminarju:

Temelji, opravljeni max. 12 mesecev pred začetkom tridnevnega seminarja o telesih

ALI

Temelji kadarkoli s katerimkoli facilitatorjem IN napredni seminar z Garyjem ali Dainom, dolg tri dni ali več v roku max. 12 mesecev pred začetkom seminarja o telesih

ALI

seminar Izbira možnosti z Garyjem, Dainom, Simone ali Brendonom v max. 12 mesecih pred začetkom seminarja o telesih

 

Kaj vse je še mogoče s telesi? 

 

Se veselim vas in vašega telesa ter čarobnosti in čudežev, ki jih lahko ustvarimo skupaj!

 

Barbara

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button