fbpx

O meni

Zakone fizične aktualizacije sem začela proučevati pred približno petindvajsetimi leti iz čisto osebnih razlogov, še v času študija na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

 

Prvi uspehi zavestnega ustvarjanja so v meni zanetili še večjo radovednost. Kdo pravzaprav smo? Kakšne zmožnosti imamo? Kaj se skriva za fizično aktualizacijo? Kaj je potrebno, da se nekaj prikaže kot naša resničnost?

 

Proučevala sem številne modalitete, delala s trenerji doma in v tujini, navdušena nad spoznanji in rezultati aplikacije teh spoznanj v lastnem življenju, pa želim ta znanja predati naprej, širšim množicam ljudi.

 

Pri svojem delu uporabljam znanja preizkušena v lastni praksi, v glavnini orodja in tehnike Access Consciousnessa, ki so po mojem mnenju najboljša, najučinkovitejša in najhitrejša orodja za ustvarjanje trajne spremembe in življenja, ki si ga resnično želimo, kar sem jih do zdaj odkrila.

 

Sama sem si z uporabo teh orodij ustvarila življenje, ki sem si ga je vedno želela in onkraj. Sprašujem se, kaj vse je še mogoče? Vsakdanji uspehi udeležencev mojih delavnic, seminarjev in individualnih seans ter moji lastni me navdihujejo pri nadaljnem širjenju teh znanj po svetu.

 

Poleg facilitiranja delavnic, seminarjev, doma, v tujini in po spletu, sem avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (brezplačni prenos TUKAJ) in Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas? ter prevajalka seminarjev, priročnikov in knjig Access Consciousnessa.

 

Moja vizija za prihodnost je nadaljnje prispevanje k stvaritvi skupnosti razcvetajočega se planeta in opolnomočenih zavestnih ljudi.

 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button