fbpx

Zemlja, zavest in mi

Zadnji dogodki z vremenom so mi dali kar “misliti”.

 

Pred našim in sosednjim blokom se je v zadnjem “neurju” podrlo par velikanskih dreves, pred našim tudi na avtomobile … in iskreno, me je skoraj “kap”, ko sem videla, da drevo leži tudi na mojem avtomobilu. Seveda imam zavarovanega, pa vendar ne vem, če kdo ravno uživa v obiskovanju serviserjev, zavarovalnic, urejanju dokumentacije ipd.

 

Glede na to, da je drevo ležalo na avtomobilih kar nekaj ur, sem medtem na polno “čarala”.

 

Tisti, ki ste bili kdaj na kakšnem od Accessovih seminarjev ali delavnici, veste, da imamo kup procesov in orodij, s katerimi dobesedno spreminjamo resničnost … Pa tudi na splošno, če proučujete in prakticirate zavestno ustvarjanje, veste, da lahko spremenite in ustvarite karkoli.

 

Po nekaj urnem skakanju gor dol po bloku in pred blokom, slikanju posledic apokalipse, umirjanja in ob pomirjajočem dejstvu, da drevo ni poškodovalo nikogar od stanujočih … so prišli gasilci.

 

Naj se tukaj javno zahvalim njihovi požrtvovalnosti in da so ob splošni “paniki” tudi prisluhnili nam, ki smo seveda skušali svoje avtomobile dobiti izpod drevesa čim manj poškodovane.

 

Prvi je bil na vrsti moj avto. Ko je bil osvobojen vej in vsega, sem ga hitro odpeljala na drugo stran ceste, kjer imamo večje parkirišče in ga malo bolje pogledala.

 

Avto nima niti ene same praskice!

 

Definitivno to pripisujem tudi vsemu mojemu “čaranju” v vmesnem času, ko smo čakali na gasilce.

 

No, seveda me je vse skupaj, kot te take stvari običajno, postavilo v vprašanje, glede tega, kaj se pravzaprav dogaja z Zemljo, z vremenom.

 

In do zdaj že vem – da vse informacije, ki so nam jih “servirajo” o globalnem segrevanju, ipd. jemljem z rezervo oziroma, da absolutno pogledam, kaj pravi MOJE zavedanje.

 

Do zavedanja si pomagam tudi z vprašanjem: “Kaj je tukaj prav, pa tega ne dojemam?”

 

Za vse tiste, ki ste se morda pred kratkim pridružili seznamu za prejemanje novičk in vse tiste, ki ste to morda spregledali:

 

Če neka stvar povzroči, da se počutite lahkotne, je to vaša resnica.

 

Če se ob nečem, kar slišite, preberete, vidite, počutite težko, to ni vaša resnica.

 

In sprašujem se, kaj se v resnici dogaja z Zemljo?

 

Kaj nam skuša prispevati Zemlja?

 

Nas skuša “na trdo” prijeti, da bomo končno začeli biti z njo na drugačen način?

 

Pa s tem ne mislim reševanja Zemlje ipd., ker se Zemlja zna zelo dobro rešiti sama.

 

Ko/če nas bo imela “poln kufer”, se bo malo stresla in se nas otresla. 🙂

 

Zemlja bo brez nas preživela, mi pa brez nje ne bomo …

 

Sama vidim, kako sem zdaj bolj prisotna tudi z vremenom, z Zemljo, gledam, kaj moram tudi glede tega izbrati iz trenutka v trenutek, kaj bo ustvarilo večjo, boljšo prihodnost.

 

In to je zagotovo ena od stvari, do katerih nas skuša pripraviti Zemlja.

 

Pa spet – ni toliko pomembno ali je vreme umetno ustvarjeno ali ne …

 

Zemlja nas skuša pripraviti do tega, da postanemo zavestnejši in prisotnejši ne samo z njo, temveč v svojih lastnih življenjih.

 

Bolj kot si zavesten, bolj si prisoten, navzoč.

 

Zemlja nas skuša pripraviti do tega, da postanemo tako mogočni, kot resnično smo …

 

Da stopimo v to moč, kar resnično smo …

 

Da se prenehamo pretvarjati, da smo nemočni, ubogi … (ker v resnici imamo tudi moč spremeniti vreme … mogoče kdo od vas to že celo počne …)

 

Zemlja me že dolgo nagovarja, tokrat pa je to naredila tako močno, da sem ustvarila 3-delno spletno skupinsko pokušino Simfonije možnosti: Prejemanje (od) Zemlje, s katerim začnemo 4. avgusta 2023, ob 20. uri.

 

Zemlja mi je v navdih in učiteljica že dolgo, zdaj je čas, da to, kar vem, začnem predajati naprej, vsem tistim, ki ste voljni vedeti več, se povezati s tem neverjetnim bitjem, kar Zemlja je, in soustvarjati z njo.

 

Več o spletnih srečanjih Prejemanje (od) Zemlje si lahko preberete TUKAJ, kjer se lahko tudi prijavite.

 

In še enkrat, tudi ko prebirate moje vrstice, poglejte – ali stvari, o katerih pišem, povzročijo, da se ob tem počutite lahkotnejše ali težje. Če se počutite lahkotnejše, je to tudi vaša resnica, če ne, to za vas ni res.

 

In ni prav, ne narobe.

 

Zaupajte le sebi in svojemu zavedanju.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button