fbpx

To je bilo zavedanje!

Kakor smo vsi šokirani od zadnjih vremenskih pojavov – pri nas celo orkanov, ruvanja dreves ????- ne morem mimo mojih orodij za opolnomočanje:

 

Kako je lahko boljše kot to?

Kaj je prav tukaj, pa tega ne dojemamo?
(ne iščite odgovorov, samo vprašajte in pustite, da se prikaže “odgovor” v obliki zavedanja)

 

In kot sem že v svojem predzadnjem blogu napisala, bomo morali vsi začeti živeti konkretno drugače.

 

Teh par dni po naravni katastrofi opazujem ljudi – skoraj nihče ni več na avtopilotu, vsi so zelo navzoči, prijaznejši, uvidevnejši … gledati po telefonu v prisotnosti druge osebe, se zdi kar neprimerno …

 

Mar res rabimo tovrstne dogodke, da ustvarimo nekaj drugačnega? Da smo drugače drug z drugim … in na splošno prisotnejši v življenju?

 

Ne želim reči da se življenje vrača v stare tire … kaj bi bilo potrebno, da gremo na nove tire … na tiste, za katere vsak nekje v sebi ve, da so mogoči?

 

Vsem vam pošiljam energijsko podporo, kjerkoli ste, s čimerkoli se ubadate, naj bo čim lažje in lahkotnejše!

 

Pišem pa danes tole, da spet opozorim na pomembnost zavedanja, nečesa, kar nam je vsem na voljo, pa le redko kdo vidi v tem nekaj dragocenega.

 

Samo en primer iz mojega življenja …

 

Moj brat enkrat letno pride z družino v Slovenijo in običajno gredo na morje, v Istro in je to ena od priložnosti, da se vidimo osebno, se objamemo, spoznavamo nečake, vnuke, itd.

 

Tako sem že kar nekaj časa nazaj rezervirala apartma v Umagu.

 

In ko sem gledala po spletni strani datume, sem mislila najprej rezervirati apartma za štiri noči, nato pa me je nekaj preblisnilo: “Ne, samo tri noči bom rezervirala.” Sicer sem sama mislila, da je razlog nekaj drugega, kot boste videli kasneje, pa je bilo to moje zavedanje.

 

Apartma sem rezervirala od ponedeljka do četrtka – to je bil tisti četrtek, ko so napovedovali, da se bo na Slovenijo zlilo toliko padavin, kot običajno v celem mesecu (in se jih dejansko je ????).

 

In poglejte zdaj to – z mamo sva se, jaz v Kamnik, ona v Celje, vrnili v četrtek, če bi apartma rezervirala do petka, domov sploh ne bi mogli priti, saj je bilo večina cest okoli Kamnika poplavljenih, mostovi neprehodni ali poškodovani …

To je bilo zavedanje!

 

In to je vrednost zavedanja!

 

Da točno veš, kdaj od kod iti, kdaj kam iti, kdaj kam ne iti, kdaj kje biti, kdaj kje ne biti, s kom biti, s kom ne biti …

 

In vsemu temu so namenjene vse moje delavnice … da postanemo bolj zavedajoči! (Prva – Access bars!)

 

Zavedanje je super moč vsakega od nas!

 

In v prejšnjem zapisu sem tudi napisala, kako se igram z vremenom, kako jo je moj avto odnesel brez praskice, ko je nanj padlo drevo pred našim blokom … in koliko se vas je javilo, da počnete podobno, da sledite svojemu zavedanju in se izognete najhujšemu.

 

“Težava” je v tem, da ljudje ne sledijo svojemu zavedanju. Nečesa se zavedajo in gredo proti temu, ne upoštevajo svojega zavedanja – in to je lahko na katerem koli področju življenja – v odnosih, pri izbiranju bivališč, investicijah, s svojim telesom, pri karieri, študiju ipd.

 

In glede na to, da veliko, morda celo večinoma ljudje ne izbirajo biti zavestni in zavedajoči, nas bo, kot je videti, do tega pripravila Zemlja.

 

Ali boš navzoč, prisoten ali pa …?

 

V tem in prihodnjem tednu bomo imeli kar veliko pogovorov in srečanj na to temo, tako da se nam lahko pridružite na brezplačnem Zoomu Ustvarjanje prihodnosti na planetu Zemlja, ki bo potekal v nedeljo, 13. avgusta in na Čarovniku za vreme, ki bo potekal 16. avgusta zvečer.

 

Zagotovo bomo morali postati zavestnejši in prisotnejši tudi z Zemljo … in v resnici Zemlja ne potrebuje reševanja, tisti, ki potrebujejo “reševanje”, smo mi.

 

In kot že več ali manj vemo, nas ne more rešiti nihče drug.

 

Rešimo se lahko le sami tako, da začnemo delati drugačne izbira. Da prepoznamo, kako mogočni smo! Da priznamo svoje supermoči, ki jih še nismo priznali!

 

Sama samo ozaveščam, kako mi zavedanje dobro služi, zato sprašujem še po VEČ ZAVEDANJA!

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button