fbpx

Kdaj boste začeli ljubiti sebe? Je zdaj pravi čas?, Barbara Mali

Ste tudi vi med tistimi, ki si prizadevajo najti ljubezen izven sebe? Delate vse, da bi dobili priznanje okolice, pozornost in s tem – ljubezen?

27.00

Ste tudi vi med tistimi, ki si prizadevajo najti ljubezen izven sebe? Delate vse, da bi dobili priznanje okolice, pozornost in s tem – ljubezen? Ste že prav izmučeni od vsega poskušanja ugajati drugim, njihovim željam in kriterijem? Poskušate stvari v svojem življenju zavestno ustvarjati, pa kar ne gre in ne gre?

 

Morda vam v vsem védenju manjka en sam, samcat košček. Košček, za katerega trdim, da je najpomembnejši element zavestnega ustvarjanja.

 

Ljubezen do sebe.

 

Ljubezen do sebe pomeni, da poslušamo sebe in svoje srce. Gremo za tistim, kar želimo, pa čeprav je to v nasprotju z vsem, kar meni vaše okolje, da je mogoče. Delamo tisto, ob čemer se počutimo dobro, pa čeprav se s tem nihče v naši okolici ne strinja. Skrbimo za svoje emocionalne, duhovne in telesne potrebe. Skrbimo za naše „zemeljsko vozilo“ – telo.

 

Ljubezen do sebe pomeni, da prejemamo vse dele sebe – tako tiste, za katere menimo, da so dobri, kot tiste, za katere menimo, da niso. Pomeni – (brezpogojno) prejemanje sebe.

 

Ko ljubimo sebe in se prejemamo takšne, kot smo, enako začnemo prejemati tudi od ljudi v našem svetu. Vsak odnos s soljudmi je odsev našega odnosa z nami samimi. Zato se moramo najprej povezati in zgraditi odnos s sabo. Znati biti intimni s sabo, da bomo lahko intimni s kom drugim, če želimo. Se prenehati obsojati in biti preprosto hvaležni za to, kar smo. Vesolje je do nas tako dobro, kot smo dobri sami do sebe…

 

E-knjiga: »Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?« na preprost način popelje bralca po svetu ljubezni do sebe in ga s preprostimi vajami v drugem delu knjige napóti na potovanje do sebe, do prejemanja sebe in hvaležnosti za to, da je, kdor je. V knjigi boste izvedeli vse o:

 • tem, kaj je ljubezen do sebe in kako jo prakticirati
 • preseganju obsojanja sebe in drugih
 • kako postati prijatelji sami sebi, sprejeti in utišati gremlinčkaste dvogovore v svoji glavi
 • zakaj ste vi najpomembnejša oseba v vašem živjenju
 • zakaj morate najprej v celoti prejeti in ljubiti sebe, če želite tako ljubiti druge in kako to narediti
 • kako se znebiti stresa, ki si ga povzročate sami
 • kako uvidite lastno vrednost
 • kako vesolju pokažete, da se imate radi – tudi na področju denarja
 • in še veliko, veliko več

 

Ob nakupu e-knjige v paketu prejmete:

 • elektronsko knjigo v pdf formatu
 • zvočno datoteko z meditacijo Notranji smehljaj (MP3-format)
 • zvočno datoteko z verbalnim procesiranjem in uporabo čistilnega izreka Access Consciousnessa, ki s ponavljajočim poslušanjem neposredno dosega in razgrajuje goste energije v vašem energijskem sistemu, ki jih predstavljajo fiksni sistemi prepričanj in vam ne dopuščajo, da bi ljubili sebe takšne, kot ste. (MP3-format)
Svetovanje

,

Morda vam bo prav tako všeč…

 • INDIVIDUALNI TRETMAJI

  MTVSS

  Accessov telesni proces MTVSS je eden od najbolj dinamičnih telesnih procesov Access Consciousnessa. Z njim odpravljamo vsa mesta v telesu, kjer le-to na kakršenkoli način ne deluje pravilno.

  Od: 100.00 Izberite možnosti
 • INDIVIDUALNI TRETMAJI

  Pogovori se z mojim telesom

  Včasih stvari, ki se dogajajo z vašim telesom, ni mogoče nasloviti zgolj z enim telesnim procesom ali zgolj z Access barsi. V Access Consciousnessu imamo na voljo več kot šestdeset telesnih procesov in včasih vaše telo potrebuje kaj drugega od tega, kar mislite vi.

  Od: 100.00 Izberite možnosti
Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button