fbpx

Začnete lahko tudi zunaj

Še vedno drži, da vse izhaja iz naše notranjosti, da je naša zunanja resničnost le odsev tega, kar se dogaja v nas. Pogledov, ki jih imamo na svet in določena področja življenja.

 

Pa vendar, lahko tudi to, kar je zunaj, uporabite zato, da vas podpre pri tem, kar se dogaja znotraj…

 

Kaj so vaše sanje?

 

Ustvariti več svobode v svojem življenju? Kako bi izgledala soba, stanovanje, hiša nekoga, ki je svoboden v svojem življenju (karkoli svoboda za vas pomeni; za vsakega je drugače). Sama imam na primer v kopalnici na steni še vedno prilepljene kartice, nalepke in ostale simbole, ki sem jih dobila na tečaju windsurfinga … pa čeprav je od tega že hmmm, naj pomislim – že kar pet let. V tem času sem ustvarila zase popolno svobodo razpolaganja s svojim časom … točno tisto, kar so bile moje sanje.

 

Vsaka stvar, ki jo imate v svojem okolju, prispeva k tistemu, kar ustvarjate.

 

Če želite biti poročena ženska, kako ima poročena ženska urejen predal s perilom? Kopalnico? Kuhinjo? Dnevno sobo?

 

Želite svoje mesečne prihodke dvigniti na novo raven? Kakšna je pisalna miza osebe, ki ima to novo raven prihodkov? Pospravljena, razmetana, s kupi papirjev na njej? Ni prav in ne narobe. Pomembno je le, da odseva tisto, kaj vi menite, da ima ta oseba.

 

S tem, ko začnete svoje okolje, pa naj je to doma, v pisarni, poslovnih prostorih, službi, urejati tako, kot menite, da bi jih imeli urejene takrat, ko boste uresničili svoje trenutne sanje, začnete ustvarjati svojo prihodnost.

 

Kot vidite, mene so – poleg vsega ostalega – emblemi, ki sem jih dobila na windsurfingu, vsak dan v kopalnici opomnili na energijo, ki sem jo želela imeti v svojem življenju. In to sem ugotovila šele sedaj, ko to pišem! Še dobro, da pišem … 😉

 

Želite postati pisatelj? Kako bi imel pisatelj urejene knjižne police, kakšen računalnik? Kaj bi imel v hladilniku? Morda kakšno dobro buteljko, da nazdravi ob izidu svoje nove knjige?

 

Iz kakšnih kozarcev bi pili, če bi dosegali svoje mesečne finančne tarče? Iz kakšnih skodelic bi pili kavo? Kristal, porcelan? Kako bi imeli urejeno notranjost svojega avtomobila?

 

Kakšno posteljnino bi imeli na postelji, če bi bili na sveže zaljubljeni? Kako urejeno nočno omarico? Kakšno perilo v omari?

 

Kakšno hrano bi imeli v hladilniku, če bi bili zdravi, suhi, če bi z nekom živeli?

 

Kakšen koledar bi imela oseba, ki ima veliko strank, ki koristijo njene storitve? Kakšen rokovnik, programček v računalniku, oseba, ki ima čakalno listo, ljudi, ki nestrpno čakajo, da pridejo k njej in da sodelujejo z njo?

 

Vidite, to vse so resnično malenkosti – za katere ne potrebujete skoraj nič ali pa zelo malo finančnega vložka, pa vendar je njihov učinek izreden.

 

Sama se prav zdaj igram s svojim stanovanjem … postavljam nove tarče in gledam, kaj v mojem stanovanju ne podpira teh tarč oz. kaj bo potrebno spremeniti, da jih bo začelo odsevati  … hodim od stvari in stvari in se sprašujem: “Kako bi imela urejeno tole oseba, ki ima …?”

 

Če se boste lotili tega, sledite svojemu zavedanju … korak za korakom … le vi veste, kako bi imeli urejene omare, svoje prostore, če bi bile vaše sanje uresničene. Nihče drug.

 

Če ne veste, hodite po svetu z odprtimi očmi in opazujte, kaj vas bo navdihnilo.

 

Mene je, na primer, pred kratkim, v Stocholmu, v stanovanju, v katerem sem prebivala, navdihnila roža, posajena v velikanski stekleni posodi, in absolutno je to nekaj, za kar menim, da ima oseba, ki je že uresničila to tarčo, ki sem si jo zdaj postavila. Obe stvari sem že našla in se bosta kmalu preselili k meni.   🙂

 

Z urejanjem svojega okolja začnete miselni proces … začnete se usklajevati z energijo, prostorom in zavestjo tistega, kar bi radi videli kot svoje življenje, kot svojo prihodnost.

 

Najboljše stvari so izredno preproste. In začnete lahko danes.

 

In vedno lahko na novo izberete. In spremenite vse tisto, kar ne odseva več tega, kar želite postati ali uresničiti v svojem življenju.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.