fbpx

Vodja svoje resničnosti

Vodja svoje resničnosti

Kaj želite ustvariti v svojem življenju?

 

Kaj spremeniti?

 

Če želimo nekaj drugačnega od tega, kar imamo zdaj, moramo spremeniti svojo energijo.

 

Mi, s svojo energijo, smo namreč vodja svoje resničnosti.

 

In tu ne gre zgolj za drugačno razmišljanje oziroma če že, mora biti to toliko drugačno in prakticirano toliko časa, da dejansko pride do spremembe v naši energiji.

 

Sama veliko raje uporabljam občutke, v smislu:

 

“Kako bi bilo to občutiti?”

 

“Kakšna energija bi bila to?”

 

“Kaj bi oseba, ki ima to in to, naredila?”

 

In na takšen način potem spreminjam svojo energijo, sem ta drugačna energija, in vodim svojo resničnost tja, kamor želim.

 

Seveda, moramo biti temu res predani.

 

Vztrajati pri tem, tudi če se zunanje okoliščine ne spremenijo takoj.

 

In veliko ljudi tukaj “pade na izpitu”, ker če se zadeva ne spremeni takoj, potem “to ne deluje”.

 

V resnici pa “ne delujemo” mi, ker se začnemo spet osredotočati na trenutno še nespremenjene zunanje okoliščine in s tem ustvarjamo še več tega, kar je.

 

In ja, določene stvari se ne prikažejo takoj.

 

Določene stvari, po katerih sprašujemo, so toliko večje od tega, kar trenutno (energijsko) smo, da se enostavno ne morejo prikazati, ker energijsko nismo skladni s tem.

 

Ker energijsko nismo skladni s tem, tega ne moremo prejeti.

 

Pa vendar, pravi vodja svoje resničnosti grize, vztraja naprej, se je pripravljen spreminjati, narediti vse, BITI vse … dokler se želeno ne prikaže.

 

Pri tem lahko uporabljamo raznovrstna orodja. Meni in tisočem udeležencev mojih delavnic  v zadnjih enajstih letih odlično služijo orodja in tehnike Access Consciousnessa.

 

S temi orodji in tehnikami namreč toliko vplivamo na spremembo svoje energije, da se želene stvari začnejo veliko hitreje prikazovati v našem življenju.

 

Veliko tako imenovanih blokad se namreč nahaja v nezavednem, kamor uspešno potlačimo vse živo.

 

Vendar – čeprav se nam zaradi potlačenja zdi, da tega več ni, – to v podzavesti še vedno obstaja, deluje naprej in vpliva na našo energijo.

 

Odločitve, sodbe, zaobljube, ki smo jih naredili ob različnih dogodkih, travmah, laži, iz katerih delujemo, občutki in čustva, energije, ki smo jih zaklenili v svoje telo, ipd.

 

Z orodji Access Consciousnessa na delavnicah in seminarjih to zelo uspešno odpravljamo.

 

Sama se velikokrat hecam in rečem, da je, kot da bi prišli z buldožerjem, in z enim samim zajemom odmetali veliko tistega, kar nas energijsko zaustavlja in preprečuje, da bi se želeno prikazalo v našem življenju.

 

Eden od takšnih seminarjev, na katerih se ljudem začnejo spreminjati vsa življenjska področja, so Temelji. Štiridnevna dogodivščina, ki dobesedno spremeni energijsko osnovo, iz katere ustvarjate celotno svoje življenje! Zato ljudje velikokrat govorijo o življenju pred Temelji in po njih.

 

Ta seminar vam omogoči, da postanete lahkotnejši v svoji energiji in posledično povabite v svoje življenje ljudi, dogodke in stvari, ki ustrezajo tej lahkotnejši energiji.

 

S spremenjeno energijo popeljete svoje življenje na novo, lahkotnejšo raven. Z orodji, ki jih na seminarju dobite, pa se naučite svoje življenje ustvarjati na popolnoma drugačen način.

 

In če želite svoje življenje popeljati na nov nivo, facilitiram 26.-29. januarja Temelje v Hiši neskončnih možnosti na Lavrici (Ljubljana-jug), od 23.-26. februarja pa v Mariboru. Več o seminarju in pričevanja udeležencev si lahko preberete TUKAJ, kjer se lahko tudi prijavite.

 

Zapomnite si – vi, s svojo energijo vodite svojo resničnost. Vedno!

 

Vztrajajte pri svojem (želenem), dokler se vaša resničnost ne spremeni!

 

Barbara

 

 

 

 

Image by chandlervid85 on Freepik

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button