fbpx

Si vzamete čas za BITje?

Velikokrat v tem hitrem tempu in resničnosti, ki ceni delovanje, pozabimo, da vse izhaja iz BITja.

 

Torej, tega, kar smo.

 

Najprej moramo nekaj biti. (Smo človeško BITje, ne DELOvatje.😉)

 

Iz tega izhajajo naše akcije, izbire – in potem se začne tisto, kar smo izbrali, aktualizirati, prikazovati kot naša resničnost.

 

Vendar, če smo v nenehnem delovanju, takrat niSMO …

 

Velikokrat smo utrujeni, izčrpani, ker smo zazrti v nenehno “kaj moram narediti zdaj, pa potem in potem” …

Zaradi tega sploh nismo v stiku sami s sabo ter s tem, kje se energijsko, mentalno in vibracijsko resnično nahajamo.

Zato, se je treba včasih nekoliko upočasniti, morda se za nekaj trenutkov ustaviti in pogledati, če smo energijsko skladni s tem, po čemer sprašujemo. Kam smo sploh namenjeni?

 

Kaj si trenutno želite ustvariti v svojem življenju?

 

Po čem sprašujete?

 

Kakšna energija, prostor in zavest ste lahko, da se to aktualizira s popolno lahkoto?

 

To vprašanje nam pomaga poseči po energiji, prostoru in zavesti, kar bi lahko bili, da se tisto, po čemer sprašujemo, aktualizira. (Rada dodam “s popolno lahkoto”, ker mi je všeč, da se stvari prikažejo s popolno lahkoto. Če se radi naprezate in mučite, lahko to tudi izpustite. 😁😉)

 

No, bistvo tega vprašanja ni iskanje odgovora, ampak nam njegovo ponavljanje pomaga postati ta energija, prostor in zavest.

 

Ja, vem, prelahko – zato, ga verjetno ne boste uporabili. 😉

Vsa vprašanja, tehnike, procesi, orodja v Access Consciousnessu (od koder izvira prej omenjeno vprašanje) so oblikovana tako, da vam omogočijo BITI.

 

Ne samo to – BITI nekaj več.

 

Ker je velikokrat tisto, po čemer sprašujemo, toliko onkraj tega, kar trenutno smo, da se po univerzalnih zakonih enostavno ne more prikazati kot naša resničnost.

 

Velikokrat zavračamo biti določeni aspekti sebe, ker smo jih nekje, nekoč naredili za napačne, neprimerne, čudne, nesprejemljive …

 

Pa vendar nam, to, kar zavračamo biti, preprečuje prejemati.

 

Prejmete lahko namreč le toliko, kolikor in kar ste voljni BITI.

 

Velikokrat smo voljni biti le toliko, kot so (bili) naši starši, prijatelji, sorodniki, sošolci, sodelavci, partnerji … ne samo to – že od zgodnjega otroštva lahko zelo dinamično posnemamo vse te ljudi na različnih področjih, tudi na področju BITja.

 

Zdaj se lahko trudite in trudite in se določena področja vašega življenja ne bodo spremenila, ravno zaradi energij, energijskih poti in resničnosti, ki ste jih “skopirali” od drugih.

 

Če bi radi odstranili vse to, imamo to soboto, 19. junija 2021, v Hiši neskončnih možnosti na Lavrici (Ljubljana-jug), delavnico, na kateri se lahko naučite telesnega in verbalnega procesa Odstranjevanje in izkoreninjanje biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja, ki odstranjuje vsa mesta, kjer ste kogarkoli posnemali in vam omogoča, da končno začnete delovati iz tega, kar resnično ste. Več o delavnici si lahko preberete in se prijavite TUKAJ.

 

Čudovit proces, ki vam omogoča biti več … tisto, kar resnično ste.

 

Včasih je te stvari res težko ubesediti, ampak jih je treba enostavno izkusiti.

 

Sama grem recimo na nek seminar – in se posledično moji prihodki podvojijo … pa ne delam nič drugačnega, samo opustim neke poglede, energije, na podlagi katerih sem delovala prej (za katere sem mislila, da sem to jaz!) in posledično mi to omogoča več biti in prejeti – v vsakem smislu.

 

Kot rečeno, izbira je vedno vaša …

 

Kakšno pot boste ubrali, kaj je prav za vas, veste samo vi.

 

Vedno pa se spomniti in si vzemite čas za BITje.

 

Je čas za novo “nastavitev”?

 

Novo vizijo?

 

Nove, drugačne cilje?

 

Vse je lažje, če najprej nekaj smo … in potem iz tega delujemo …

 

Barbara

 

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.