fbpx

Naredite to eno stvar, da vesolju na široko odprete vrata …

Ko kontroliramo, ko skušamo “prisiliti” stvari in vesolje, da se prikažejo točno na določen način, ima vesolje le nekoliko odškrnjena vrata, skozi katero lahko dostavi tisto, po čemer sprašujete.

 

Ko se odločimo, kaj pravilen in kaj napačen način udejanjenja stvari, prav tako omejujemo, kaj lahko dostavi.

 

Ko nas skrbi, ko delujemo iz laži, iz pogledov, ki niso naši, iz resničnosti, ki niso naše, krčimo svoj prostor in energijo, tako da se v našem življenju ne more prikazati kaj veliko možnosti.

 

Ste že opazili, da se takrat, ko se sprostite, ko opustite navezanost na rezultat, na to, kako se mora prikazati, da se sploh mora prikazati, stvari kar naenkrat “čudežno” odvijejo in razrešijo?

 

Ja, ker ima takrat vesolje na široko odprta vrata, da lahko dostavi.

 

Da lahko skombinira “igralce”, energije, situacije na še boljši način, kot si lahko predstavljate.

 

Ker ga ne “motite” s svojimi mislimi, občutki, čustvi.

 

Ima proste roke.

 

Seveda govorim v prispodobah, da si lažje predstavljate, kako stvari dejansko potekajo.

 

In  S P R O S T I T E V je ena od tistih stvari, ki jo lahko naredite že v tem trenutku.

 

Obstajajo razne tehnike sproščanja.

 

Vsak od nas ima svoj način.

 

Včasih je že to, da gremo malo odspat in se s tem odmakniti s poti vesolju, vse, kar je potrebno, da se stvari premaknejo.

 

Veliko stvari skušamo v svojih življenjih ustvariti prav zaradi tega, ker se nam zdi, da nam bo to omogočilo sprostitev, da se bomo lahko potem končno sprostili.

 

 

Vendar zavestno ustvarjanje ne deluje tako.

 

NAJPREJ morate BITI sproščeni vi, nato pa vesolje dostavlja stvari, ki ustrezajo energiji sproščenosti, kar ste.

 

Kaj lahko zdajle v tem trenutku naredite, da se sprostite?

 

Nekaj globokih vdihov in izdihov?

 

Sprehod globoko po gozdu?

 

Zdrs v negujočo kopel s sproščujočo glasbo? Skodelico ali kozarcem svoje najljubše pijače?

 

Objem prijatelja?

 

Meni velikokrat pomaga tudi, da pogledam, kaj je najslabša stvar, ki se lahko zgodi. Če sem voljna imeti tudi to, se lažje sprostim.

 

Upiranje in izogibanje nečemu običajno to še prej ustvari. ?

 

Od kar uporabljam Accessova orodja, podarjam in prejemam barse, podarjam in prejemam Accessove telesne procese, opažam, koliko prostora za sprostitev je še na voljo.

 

Ko začnemo opuščati polariziranost, iz katere delujemo, energije, za katere smo celo življenje menili, da so naše, da smo to mi … pa smo to energijo v resnici zgolj nekje “pobrali”.

 

Ko ne verjameš več, da je svet nevarno mesto, da se moraš “paziti”, da moraš biti ves čas napet in na straži, ko se zaveš, da je delovanje iz zavedanja in zaupanje le-temu, največja “zaščita”  … je mogoče še tolikoooooo sprostitve.

 

Tudi izbiranje in ustvarjanje iz prostora sprostitve je čisto nekaj drugačnega, lahkotnejšega, in povabi v naš svet veliko več možnosti, kot prostor napetosti, stresa, skrbi in nadzora.

 

Lani marca, ko se je celoten svet zaustavil, sem izkusila res orgazmično sprostitev, za kar nikoli do zdaj sploh nisem niti vedela, da je mogoče.

 

Morda je to za vas nekaj normalnega, meni, ki sem večino življenja delovala iz upiranja, odzivanja, borbe za in proti, dokazovanja, večnega “moram”, večne napetosti, izvajanja pritiskov nase, vzdrževanja ustrezne, primerne in sprejemljive podobe, pač ne.

 

In kot sem že v enem od zapisov napisala, želim več tega. Več te energije.

 

Sprašujem po tej energiji …

 

Vem, da jo zame ustvarja voda, ko stopim v morje, reko, se moje telo nekako tako sprosti kot sem doživela lani, pa vendar bi rada imela to na dnevni ravni, neodvisno od tega, kje sem, s kom sem in kaj počnem.

 

In ko govorim o sprostitvi, ne govorim o sprostitvi, kot jo večinoma pojmujemo – ležanje na travi s čivavo na straži. ??‍? Ali kot rečemo pri nas “z vsemi štirimi od sebe”. ?

 

Gre za sproščenost telesa, bitja, energije, uma, glave … tudi če deluješ.

 

Že nekaj časa se spogledujem s tem, zdaj pa sem končno pripravila nekaj za vse vas, ki bi radi izkusili večjo, globljo sprostitev in to tudi imeli kot svoj naraven, običajen način bitja.

 

V torek, 1. junija 2021, ob 21. uri začnemo z VELIKO petdelno Simfonijo možnosti, ki sem jo poimenovala Sprosti se – v sebe, svoje telo, bivanje, življenje in kreacijo.

 

Pet dni zaporedoma, vsak dan, približno eno uro bom iz vašega energijskega polja odstranjevala vse tisto, kar vam ne omogoča izkusiti, imeti in živeti iz sproščenosti. Razbistrila bom goste energije, ki ustvarjajo zakrčenost, občutek, kot da ste vedno na preži … in odprla prostore, da se lahko prikažejo nove možnosti sprostitve.

 

Med tem vi samo ležite v mirnem kotičku in uživate. V Simfonijo vključim energije vesolja, Zemlje in vsega, kar je, in kar lahko prispeva k temu, po čemer sprašujemo. Če si želite o tem prebrati več in se pridružiti, lahko to naredite TUKAJ.

 

In vedno, v kakršnikoli situaciji se spomnite … SPROSTITEV je tista, ki vesolju odpira vrata, da lažje “vstopi” in prispeva z vsemi neskončnimi možnostmi, variacijami in kombinacijami, ki jih ima na voljo.

 

Barbara

 

 

 

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button