fbpx

Se ob vašem manifestacijskem ritualu ne počutite dobro?

Se trudite in vizulizirate, govorite afirmacije, pišete dnevnik uresničenega, mantrate, se pretvarjate, da želeno že imate ali kaj čisto vašega, zraven pa se ne počutite prav dobro? Se počutite, kot da se nekaj ne ujema?

 

Kadar se ob vašem manifestacijskem ritualu ne počutite dobro, to lahko pomeni, da v prvi vrsti te “sanje” sploh niso vaše. Nekje na poti do tu, kjer trenutno ste, ste sprejeli prepričanje, da morate to v življenju imeti, da bi ustrezali v to realnost. Ker je tisto, kar vas resnično “kliče”, drugje, se ob mislih na to prvo stvar ne počutite dobro.

 

Naslednji razlog, da se ob vašem ritualu ne počutite dobro, je lahko, da so v ozadju še vedno omejujoča prepričanja, ki povzročajo to slabo počutje. Na primer, da je denar vir vsega zla in vseh prepirov, ko razmišljate o tem, da bi imeli več (ali veliko) denarja, da vam bo odvzeta vaša cenjena svoboda, če boste v partnerskem odnosu, da vas nihče ne bo poslušal ali da se ne boste imeli o čem pogovarjati, če nenadoma ozdravite ali se znebite vašega “problema”…

 

Lahko ste preveč osredotočeni na to, kar je in preveč navezani na rezultat – zaradi tega kreirate več enakega in kar ne verjamete, da vaš manifestacijski ritual sploh ima kakšen učinek.

 

Glede na to, da gre v končni fazi, ne glede na to, kaj počnemo, vedno za vibracijo, ki jo oddajamo, predlagam, da se, kar se tiče vašega manifestacijskega rituala, držite nekaj splošnih pravil:

 

1. Če se vam zdi vaš manifestacijski ritual (trdo) delo in kadar pomislite na željeno zadevo, v tej sliki/občutku/zvoku v popolnosti ne uživate – ga opustite.

 

2. Če se vam zdi vaš manifestacijski ritual dolgočasen, ste ga že naveličani in je že izgubil svojo moč in čar – zamenjajte… začnite uporabljati katerega drugega, ob katerem boste ponovno občutili, kako se vam zviša vibracija, kadar ga uporabljate.

 

3. Če se ob vašem manifestacijskem ritualu ne počutite dobro, ga opustite in se lotite nečesa, ob čemer se počutite resnično dobro. Le vi veste kaj je to.

 

Mojih nekaj top stvari: branje dobre knjige pod toplo odejo (še posebej, ko zunaj dežuje in dežne kapljice škrebljajo po strešnem oknu), sprehodi v naravi, “mečkanje” mojega kužka, plavanje in vse povezano z vodo, delanje ničesar, petje v zboru, potovanja blizu in daleč, izmenjave Access Bars  in MTVSS tretmanov, sestavljanje novih programov za podporo vsem, ki želijo uspešno zavestno ustvarjati, delo z mojimi strankami… toliko, da dobite idejo.

 

4. Včasih je vse, kar potrebujemo, olajšanje in včasih ravno to, da zavržemo misel na to, kar smo skušali uresničiti, prinese največje olajšanje (in ponoven dvig vibracije).

 

Vse, kar šteje je, kakšno vibracijo ponujate svetu. Višja, kot je vaša vibracija, lepše stvari se dogajajo v vašem življenju.

 

Če vaš ritual niža vašo vibracijo, si s tem ne delate ravno velike koristi. Zapomnite si, če so to bile in so še vedno vaše sanje, se bodo vrnile nazaj. Ko boste “predelali” še tiste omejitve, ki vam preprečujejo, da bi dejansko uživali v mislih, slikah in zvokih željenega, se bodo vrnile nazaj.

 

Ko boste začeli ljubiti to, kar želite videti v vašem življenju, bo do vas tudi prišlo. Kakor dolgo se boste ob mislih na to počutili slabo, tega do sebe ne boste spustili….

 

Naj vas ne skrbi, da boste zgrešili svojo ladjo. Ladje prihajajo in odhajajo v vaš zaliv in tisto pravo za vas boste ujeli točno ob pravem času. In takrat vam bo tudi kristalno jasno, zakaj je niste mogli prej.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.