fbpx

Resnica ali laž?

Kaj je resnica in kaj je laž? Večno vprašanje o katerem se mnogokrat prepiramo s svojimi partnerji, prijatelji, znanci, sodelavci, otroci…in nikoli ne pridemo do konca. Kdo ima prav in kdo narobe?

 

Kaj če ni prav in narobe? Kaj če ima vsak človek svojo resnico, ki temelji na tem, kdo je? Vsak izmed nas je edinstven, sestavljen na način, ki ni enak nobeni osebi na tem planetu. Vsak ima svoj nabor talentov, sposobnosti, prepričanj, želja in skozi to prizmo tudi vidi svet okoli sebe.

 

Že veliko let nazaj sem spoznala, da so prepiri o tem, kdo ima prav, nesmiselni in trošenje energije za to nepotrebno.

 

Sedaj pa imam na voljo še preprosto orodje, ki mi v trenutku pokaže, kaj je moja resnica.

 

Tisto, kar je zame lahko, je moja resnica. Tisto, kar je zame težko, je zame laž.

 

Poskusite sami. Kadarkoli vam nekdo nekaj govori (vključno z menoj) – če se ob tem počutite lahkotno, je to za vas resnica. Če se ob tem počutite nelagodno, kot da bi vas nekaj težilo, to za vas ni res.

 

To, čemur želite slediti v svojem življenju, je slediti svoji resnici. Celo življenje se trudimo, da bi izboljšali težke situacije v našem življenju in da bi vanje vnesli več lahkotnosti. Če boste začeli slediti svoji resnici – tistemu, kar je za vas lahko, boste v svojem življenju začeli ustvarjati to lahkost. Če boste sledili tistemu, kar je za vas težko, boste v svojem življenju ustvarili še več težkih situacij.

 

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste poslušali nasvet neke osebe in kljub temu, da se vam ni zdel ravno najbolj blizu in najlažje izvedljiv, ste ga upoštevali in to naredili? So temu sledili klavrni rezultati?

 

Sedaj lahko moč  ponovno vzamete v svoje roke in začnete slediti tistemu, kar je za vas lahko.

 

Ko sem se sama odločala, kje bom izvajala individualne Access Bars tretmane, sem mislila, da moram najeti prostor, ki bo ločen od mojega “zasebnega” življenja. Obiskala sem tri wellness centre in nič mi ni bilo preveč všeč – ne lokacija, ne delež, ki so ga hoteli imeti od vsake stranke. Zadeva me je kar težila…dokler nisem končno vprašala svoje mentorice, pri kateri sem naredila bars delavnico, kaj naj naredim. Ali naj imam individualne tretmane doma ali naj najamem prostor. Odgovorila mi je z vprašanjem: “Kaj je lažje zate?” Zame je bilo veliko lažje, če jih imam doma, pri sebi… in tako je še danes. To je eden izmed primerov uporabe orodja “lahko/težko oz. resnica/laž”.

 

To orodje lahko uporabite tudi v knjižnici, ko se odločate, katero knjigo prebrati. Ko boste vzeli v roke knjigo, ob kateri se boste počutili lahkotne, je ta knjiga za vas (bo za vas doprinos)… in obratno. Uporabite ga lahko na vseh področjih vašega življenja in začnete ustvarjati lahkotno življenje (seveda, če sploh želite imeti takšno življenje).

 

Tega preprostega orodja in še mnogo drugih, ki jih lahko takoj uporabite v vsakdanjem življenju, se naučite, poleg izvajanja barsov, na Access Bars delavnicah.

 

Začnite se igrati in preverite, kaj je za vas resnica.. preprosto – s sledenjem energiji in svojim občutkom. Prenehajte predajati svojo moč v roke drugih. Vsi odgovori za vas se nahajajo v vas samih.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.