fbpx

Prositi je potrebno le enkrat!

Ali ste tudi vi med tistimi, ki so definirali, kaj želijo v svojem življenju, sedaj pa čakate in gledate, kdaj bo željeno prišlo k vam?

 

Govorite afirmacije, vizualizirate, delate to, ob čemer se počutite dobro, skratka vse, kar uči zakon privlačnosti – na skrivaj pa še vedno pogledujete, kdaj in kje se bo željeno prikazalo?  Veste, vesolje vas je slišalo že, ko ste vprašali oziroma prosili prvič. Vaša naloga sedaj je najti način, da se boste že sedaj počutili tako dobro, kot menite, da se boste počutili takrat, ko bo denar, partner, služba, zdravje ali karkoli drugega želite, prišlo v vaše življenje. To, da na skrivaj pogledujemo, kje je tisto, kar želimo, pomeni, da smo še vedno navezani na rezultat. Da še vedno menimo, da sta naša sreča in naše počutje odvisna od nečesa izven nas. Ko na skrivaj kukamo, kje je, kje je… to pomeni, da v sebi še vedno čutimo odsotnost tega. Tako po zakonu privlačnosti še vedno privlačimo to, kar oddajamo – pomanjkanje želenega.

 

Spomnite se, kako so stvari k vam prišle takrat, ko ste nanje pravzaprav pozabili in se z njimi niste več ukvarjali. Ko ste našli druge poti do tega, da ste se počutili bolje in dobro. Ko ste se odločili, da boste srečni in uživali življenje, kolikor se pač da, tudi brez tistega, kar ste želeli.

 

Priznam, da včasih svojo pot do uskladitve s tem, kar želim, najdem preko dvobesedne mantre  “j*** se” oz.  štiribesedne “naj se vse j***”. To mi prinese tisto prepotrebno olajšanje, za katerega menim, da bo prišlo z želenim. Olajšanje, potrebno takrat, ko sem se z mislijo, ob kateri se nisem počutila dobro, ukvarjala predolgo in se je moje počutje ob njej konkretno poslabšalo. Takrat, ko se s tem, kar razmišljamo pripeljemo na rob, je včasih to edina pot, do olajšanja. Da se pač sprijaznimo, da tega ni in morda tega tudi ne bo. Včasih se je potrebno sprijazniti tudi z najslabšim možnim scenarijem (ki gledano iz drugačne perspektive, spet ni tako slab).  Ampak – ko najdemo olajšanje,  se sprijaznimo s tem, kar je in se nehamo ukvarjati z mislijo na to stvar, se sprosti naša energija, vibracija se ponovno zviša in stvari se začnejo odvijati točno tja, kamor smo želeli ali še bolje. Ko ljudi, dogodkov ali stvari, ki jih želimo, še ni, je to pravi čas, da okrepimo ljubezen do sebe. Rečemo si:

 

“Kaj bi naredila ljubezen v tem primeru?” Kaj bi naredili v primeru, da bi bili starši samim sebi? Kaj bi si rekli? Zagotovo kaj ljubečega in tolažilnega. 

 

Čas, ko željene stvari še ni v našem življenju, zagotovo ni čas, da smo trdi in neprijazni sami do sebe. Zagotovo ni čas, da se sprašujemo ali smo dovolj dobri, ali smo manj vredni in podobno. To je čas, da smo nežni, ljubeznivi in potrpežljivi s sabo. Izkoristimo ta čas za to, da izboljšamo odnos sami do sebe. S tem se nehamo ukvarjati s prej tako željeno stvarjo in pogledovati, kje je. Privoščimo si in delajmo stvari, ki jih v danih razmerah lahko. Stvari, v katerih uživamo. Stvari, ki nas pomirjajo, ob katerih se počutimo dobro. Te stvari največkrat ne stanejo nič. Na ta način se začnemo usklajevati s tistim občutkom, za katerega menimo, da ga bomo dobili, ko bo željeno prišlo v naše življenje. In ko se bomo v polnosti počutili tako, kot da željeno že imamo, bomo nehali pogledovati in kukati, kje je. In takrat se bo prikazalo v našem življenju. Točno ob pravem času. In tudi če boste prosili samo enkrat, bo dovolj. Vaša naloga je, da najdete pot, da se zdaj začnete počutiti tako, kot menite, da se boste počutili takrat, ko bo željeno prišlo v vaše življenje.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.