fbpx

Manjka vašemu zavestnemu ustvarjanju le ena čarobna sestavina?

Danes bi vas rada spomnila le na eno stvar – karkoli razmišljate, na karkoli se osredotočate – vesolje vas bo v tem podprlo.

 

Vesolje vam vedno stoji ob strani.

 

Vesolje ne sodi, ali je to, kar želite, dobro ali slabo, veliko ali majhno, sprejemljivo ali nesprejemljivo. Vesolje v zvezi s tem nima nobenega pogleda.

 

Vesolje samo dostavi tisto, kar je enako naši prevladujoči frekvenci.

 

Zato morda najprej poglejte, na kaj se večino časa osredotočate. Morda preveč skrbite? Skrbi kažejo, da se osredotočate na tisto, česar ne želite. Bolj kot boste skrbeli, prej se bo zgodilo ravno to, o čemer skrbite.

Vesolje dostavi – vedno. Je kot – tvoja želja, moj ukaz.

 

No, sedaj, ko ste pogledali, na kaj se večino časa osredotočate in morda naredili 180-stopinjski obrat – sedaj dodajte k temu čarobno sestavino, ki se imenuje ZAUPANJE.

 

Zaupajte, da bo vesolje dostavilo. Zaupajte, da vam vesolje vedno stoji ob strani. Ali pa angeli, kakor to imenujete. Pomembno je le, da ZAUPATE.

 

Ko 100% zaupate, se sprostite.

 

Ko se sprostite, vaša vibracija poskoči na najvišjo možno, ki vam je kot bitju v tistem trenutku dosegljiva.

 

Ko se sprostite, ne kontrolirate.

 

Ko ne kontrolirate, naredite prosto pot vesolju, da dostavi.

 

In vesolje vedno dostavi. Včasih je videti točno tako, kot ste si zamislili, velikokrat pa se stvari prikažejo popolnoma drugače. Zato, ker ne kontrolirate. Pa vendar dobite tisto, kar ste želeli.

 

Zato – morda – ko boste ponovno dvomili – se samo spomnite, da je tudi dvom odtenek skrbi in da bo dvom prinesel “dvomeče” rezultate. Zakaj bi čas zapravljali za dvome, če lahko svojo željo izstrelite v vesolje in nadaljujete s svojim življenjem. V zaupanju, da bo vesolje spletlo vse nitke in vse igralce točno tako, da vas bo vaša želja srečala točno v pravem trenutku.

 

Zato morda danes naredite drugačno izbiro.

 

Zaupajte.

 

Sprostite se.

 

Zadihajte.

 

Zaživite.

 

Sledite tistemu, kar je za vas zabavno in vam prinaša veselje.

 

Za vse je poskrbljeno. Vse je ok. Vesolje vam vedno stoji ob strani.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button