fbpx

Ko sta glava in srce usklajena, se vse prikaže …

Ali se vam morda dogaja, da se s kakšno stvarjo trudite in trudite, se usklajujete s svojo željo, uporabljate različne manifestacijske tehnike, pa vendar … se še vedno ni prikazala v vašem živjenju …

 

Ste se kdaj vprašali, če si to sploh resnično želite?

 

Velikokrat se namreč zgodi, da preprosto povzamemo ideje o tem, kaj moramo v svojem življenju imeti in kako ga moramo živeti, od drugih. Od staršev, prijateljev, sodelavcev, družbe. Potem si prizadevamo in prizadevamo, da bi to ustvarili in ne gre.

 

Sedaj se spomnite na vse tiste stvari, ki ste jih v svojem življenju že ustvarili. Kaj je bilo drugače?

 

Če pogledam svoje izkušnje, je bilo vse tisto, kar sem v svojem življenju ustvarila, moja resnična želja. Moja srčna želja.

 

Znanstveno je dokazano, da je vibracija srca veliko višja kot vibracija misli. Če v svojem življenju zasledujemo nekaj, kjer sta usklajena tako glava kot srce, se bo to z veliko večjo lahkoto prikazalo v našem življenju, kot  v primeru, če zasledujemo nekaj, kar v prvi vrsti sploh ni bila niti naša ideja, ampak le nekaj, kar smo vzeli za svoje, ideja pa ni podprta  z močjo srca.

 

Prejšnji teden sem prišla iz Pariza in prav zdaj razmišljam o teh stvareh. Kaj si resnično želim videti kot svoje življenje? Ne tisto, kar so mi drugi rekli, ne tisto, kar imajo drugi, tisto, kar si resnično želim jaz. To, kar živim zdaj, sem sanjala pred leti. Zdaj je čas za novo vizijo.

 

O tem govori tudi kratek video, ki se je začel kot testiranje selfi palčke (zgodbica o njej in o tem, kaj me je naučila, sledi!), nato pa je šel kar v objavo …

 

 

 

Če si želite resnično spoznati, kaj želite videti kot svoje življenje, se začnite to spraševati.

 

Kaj resnično želim videti kot svoje življenje? Kakšna bi bila resničnost, ki bi me navdajala z navdušenjem in bi vsako jutro komaj čakal/a, da vstanem in začnem svoj dan?

 

Takšna vprašanja si lahko začnete zastavljati tudi za posamezna področja življenja.

 

Če ne bi vedeli ničesar o seksu,  kaj bi bil za vas seks? Kaj bi si vi resnično želeli ustvariti kot seks z nekom? Kaj si želite videti kot svojo seksualno resničnost? 

 

Če ne bi vedeli ničesar o odnosih, kaj bi si vi želeli videti kot svoj odnos? Odnos po vaši meri. In to je lahko nekaj čisto drugačnega kot to, kar ste imeli do sedaj ali pa ste naučili iz različnih virov. Kaj si VI želite v odnosu?

 

Kaj si želite videti kot svojo finančno resničnost?

 

Kaj si želite videti kot svoje delo? Kaj bi vas resnično navduševalo? Kaj bi vas tako navduševalo, da bi vsako jutro skočili iz postelje in komaj čakali, da začnete to delati? Se igrati?

 

Če bi bilo vse mogoče, kje bi si resnično želeli živeti?

 

Ko si boste zastavljali ta vprašanja, ne iščite odgovorov. Zastavite vprašanje … naj vas resnično zanima … ko boste šli naprej s svojim dnevom, bodo k vam prihajale ideje, ki vas bodo navdušile, morda boste odšli v predel mesta ali kraja, kjer boste videli nekaj, ob čemer se bo vaše celotno telo razjasnilo.  Ali pa morda svojo resnico zaznavate kako drugače. Vedeli boste. To je tisto, kar si želite resnično videti v svojem življenju.

 

Sama si ideje, pridevnike, izkušnje, občutke, ki prihajajo, medtem ko sem v teh vprašanjih,  zapisujem v beležko in tako sedaj ponovno na novo sestavljam tisto, kar bi rada videla kot svoje življenje.

 

S časoma boste sestavili celotno “sliko”. To bo postala vaša vizija.

 

Ko bo vaša vizija usklajena z vašim srčkom … boste to tudi ustvarili. Brez dvoma. Spomnite se, še vedno ste ustvarili vse, kar ste si resnično želeli.

 

In naj vas ne skrbi, če so vaše želje in vaši pogledi popolnoma drugačni od vseh v vaši okolici. Smo drugačni. Takšni smo bili poslani na ta planet. Ne da bi bili vsi enaki. Ampak, da bi ravno s svojo drugačnostjo prispevali v mozaik življenja na Zemlji.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button