fbpx

Kdo je gospodar vašega časa?

Ta članek sem mislila napisati že kar nekaj časa nazaj, ker sem od mojih znancev, kolegov in prijateljev in  tudi prej, še v službi, večkrat slišala “Nimam časa…” v zvezi z različnimi stvarmi. “Nimam časa oditi na dopust, nimam časa odgovoriti, nimam časa se posvetiti temu, ” in podobno.

 

V zadnjem času pa me je zmotilo predvsem dejstvo, da sem začela tudi sama ponavljati “O, kako čas leti.” Kadarkoli sem se pogovarjala s prijatelji, strankami, sosedi, komerkoli, sem to omenila. Ni vam potrebno ugibati, da je to točno to, kar se mi je zadnjih par mesecev dogajalo. Čas je začel leteti do te mere, da me je začelo motiti. In ta misel  v prvi vrsti sploh ni bila moja… ampak sem jo pobrala od nekoga drugega.(Ste vedeli, da 98% vseh vaših misli, občutkov in telesnih senzacij sploh ni vaših? Več o tem lahko izveste na kakšni izmed Access Bars delavnic.) Ker vem, da sem sama gospodar svojega časa in da je čas le konstrukt, ki si ga je izmislil človek, da se lažje sporazumeva in dogovarja s soljudmi, je nastopil trenutek, da začnem govoriti in misliti novo misel – misel, ob kateri se počutim bolje: “Sama sem gospodar svojega časa. Čas teče točno tako, kot sama želim. Če želim, teče hitro. Če želim, ga lahko zaustavim in teče izredno počasi. Zdaj želim, da teče počasneje.”   To novo misel, ob kateri se počutim bolje, sem začela razmišljati včeraj in danes že izkušam prve rezultate… pogledam na uro in sem presenečena v smislu… “A komaj toliko je? O, super!” Tudi za vse tiste, ki ponavljate “Nimam časa…” – začnite se zavedati, da ste vi gospodar svojega časa. Da si lahko čas kadarkoli vzamete, če se vam zdi stvar, kateri bi svoj čas namenili, pomembna. Kaj če bi rekli:

 

“Vedno imam čas za tisto, kar se mi zdi pomembno. Vedno si lahko vzamem čas. Jaz sem gospodar svojega časa.”

 

Ustvarjamo s svojo besedo. S tem, kar govorimo. Najprej je misel, nato beseda. Se zavedate, kaj govorite? Prisluhnite svojim besedam in izvedeli boste, kakšne so vaše misli…

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.