fbpx

Kaj pravi vaš prihodnji vi?

prihodnji vi

Hej hej … ZAVESTNI ustvarjalec, kako ste kaj?

 

Kako gre zavestno ustvarjanje življenja?

 

S čim se igrate?

 

S kakšno tehniko?

 

Kaj deluje za vas?

 

Kaj ne deluje?

 

Samo toliko … če se pri tej (vaši) tehniki “matrate” in se ob tem ne zabavate in ob tem ni nobene lahkotnosti, verjetno to ni najbolj “vaša stvar” ali pa ste zelo navezani na rezultat in porabljate veliko energije za to, da skušate izsiliti nek rezultat.

 

 

Zavestno ustvarjanje … tisto resnično … je lahkotno, igrivo … brez navezanosti na rezultat. Ko uporabljamo nekaj takšnega, so možnosti za zavestno uresničitev tega veliko večje, pri tem pa porabimo občutno manj energije.

 

Zato so meni tako všeč vprašanja! Vprašaj in prejel boš …

 

Danes vam predstavljam nekoliko drugačno vprašanje, s katerim se trenutno igram.

 

V energijskem svetu, v katerem se igramo, nič ni vnaprej določeno, ampak MI s svojimi izbirami ustvarjamo prihodnost.

 

Glede na to, da nič ni določeno, da se lahko vsak dan na novo ustvarite, obstaja veliko prihodnjih različic vas. Lahko bi rekli, neskončno prihodnjih različic vas.

 

Odvisno, kaj izbirate, boste izbrali, odvisno od tega, kam ste se napotili, od tega, kaj je vaša vizija za vaše življenje.

 

Vse te različice obstajajo že zdaj in že ZDAJ lahko posežete po informacijah, ki jih ima ta vaša prihodnja različica.

 

 

Ja, tudi čas je le konstrukt, ki smo mu nasedli, s katerim se omejujemo, za katerega mislimo, da je element stvaritve, pa NI!

 

 

Torej recimo, da želite ustvariti novo, izpolnjujočo partnersko zvezo (oziroma takšno, kot jo želite vi) …

 

 

Tega prihodnjega vas, ki je že v tej izpolnjujoči partnerski zvezi, vprašate:

 

 

“Kaj bi mi svetoval? Kaj naredim, kaj naj sem, kaj naj izberem (da postanem to kar si ti)?” 

 

 

Seveda jo/ga lahko vprašate tudi kaj drugega, lahko zaznate vibracijo, energijo te osebe … in postanete ta oseba tukaj in zdaj.

 

 

To sprašujte iz popolnoma sproščenega stanja in dopustite, da k vam pridejo informacije v obliki zavedanja … ne skušajte jih izsiliti z umom. In še mali, dodatni nasvetek  – sledite temu, kar pravi prihodnji vi! 🙂

 

Je pa res, da je včasih, ko poskušamo postati ta oseba, ki že ima to, po čemer sprašujemo, kar skušamo udejanjiti v svojem življenju, to relativno težko ali pa tega sploh ne moremo narediti.

 

Če se soočate s tem, je tukaj posredi kopica pogledov, prepričanj, sodb, lahko tudi laži, ki jih imamo o določeni stvari, ki nam ne dopuščajo, da bi postali ta energija. In v tem primeru se moramo lotiti le-teh in jih odpraviti.

 

Zato je meni osebno tako všeč knjiga Kako postati denar … ker z njo, seveda, če jo “delamo” in uporabljamo vprašanja v njej, posežemo po tistih norih pogledih, izračunih, sklepih, ki jih imamo in nam preprečujejo ustvariti drugačno finančno resničnost zase.

 

Če bi radi ustvarili drugačno resničnost, prvenstveno na finančnem področju (posledično pa vsepovsod), vas vabim na dvomesečno popotovanje z desetdelnim spletnim srečanjem Kako postati denar, s katerim začnemo v sredo, 2. novembra ob 20.uri. Ta srečanja naredim le enkrat letno, udeleženci pa se mi še leta zahvaljujejo zanje, saj jih poleg vsega preostalega popeljejo na pot sebe, izbiranje tistega, kar radi počnejo, ustvarjanja denarja s tistim, kar radi počnejo.

 

In ja veliko bomo “čistili”, saj je področje denarja eno najbolj obsojanih, ljudje imajo tu največ “težav”, za katere ni treba, da jih imajo.

 

In ja, če se vrnem na orodje, predstavljeno prej, dva meseca se boste, če si boste izbrali udeležbo, predali, temu, da STE PRIHODNJI VI z denarjem.

 

In iz BITJA nečesa drugačnega boste ustvarili nekaj drugačnega.

 

Preverjeno.

 

Kaj pravi vaš prihodnji vi o tem?

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button