fbpx

Energijski marketing

Večkrat dobim vprašanje, kako sem začela s svojim poslom, ki je uspešen že od samega začetka … zdaj že enajsto leto (na nekaj podlage popoldanskega s.p.) uspešno in srečno plovem po samostojnih vodah.

 

Najprej bom rekla, da sem bila že na samem začetku zelo dobro podkovana v tem, kako ustvarjamo s tem, kar smo, z energijo, kar smo. O tem sem napisala celo e-knjigo, ki si jo lahko brezplačno prenesete TUKAJ.

 

Imela sem tudi zelo dobre coachinje, ki me niso silile v kopanje po sebi in iskanje omejitev, ampak so mi na vsakem koraku pokazale, kako izbrati in ustvariti novo resničnost. Kako ustvariti tisto, kar si želiš. Kako s svojo energijo “vodimo” svojo resničnost.

 

Najprej sem se naučila biti oseba s strankami. Če šele začenjate ali pa se sprašujete, zakaj ni strank, sem pred leti napisala zelo popularen blog, ki si ga lahko preberete TUKAJ.

 

Kasneje sem se naučila biti oseba z denarjem  … z nenehno rastočim denarjem … potem oseba z lahkotnostjo glede vsake denarne izbire …

 

In vse se je uresničilo.

 

Čisto vsaka stvar, ki sem se ji predala (!) v poslu.

 

Potem pa sem spoznala še en način “energijskega marketinga”, ki se mu reče vlečenje energije.

 

Zanimivo je, da vsak od nas že uporablja različne energijske tokove, večina pa se tega ne zaveda.

 

Z vlečenjem energije lahko resnično zgradimo svoj posel na najelegantnejši način. (Z najmanj vložene energije, ustvarjamo maksimalne rezultate.)

 

Prvič, nam vlečenje energije omogoča k sebi povabiti stranke, drugič, na ta način povabimo v posel vse tiste deležnike, ki mu bodo kakorkoli prispevali. Od sodelavcev, medijev, promotorjev itd. …

 

Drugič, nam vlečenje energije omogoča okrepiti štiri elemente, ki so nam lastni kot bitju: prejemanje, vedenje, zaznavanje in bitje! Več kot SMO, več lahko prejmemo!

 

Tretjič, energijski tokovi nam omogočajo imeti PRAVO komunikacijo z ljudmi. Z energijskimi tokovi jih namreč pripravimo, da so prisotni z nami. (Saj poznate tiste ljudi, ki so fizično prisotni, energijsko pa neznano kje, medtem ko se z njimi pogovarjate?)

 

Ko začnete vleči energijo, začnejo k vam prihajati stranke, ki sploh ne vedo, kako so vas našle … ?  Kaj se dogaja? Sledijo toku energije, ki ga ustvarjate … kliknejo na video, na link, se z nekom pogovarjajo, ki vas priporoči, ipd.

 

Če bi se radi naučili energijske tokove zavestno uporabljati, izvedeli več o njih, predvsem pa se vadili v vlečenju energije, vas vabim na 21-dnevno spletno srečanje Vlečenje energije za posel, s katerim začnemo 16. novembra 2022, ob 9. uri zjutraj.

 

Že zjutraj boste energijsko prispevali svojemu poslu (oziroma posameznim poslovnim projektom), ter vanj “potegnili” vse, kar mu lahko prispeva. Z vlečenjem energije se boste tudi napolnili z energijo. Tako da se pripravite na energizirano dogodivščino, polno čarobnosti in čudežev!

 

Kar lahko rečem, je samo … če si nečesa resnično želimo, je veliko lažje, kot si marsikdo predstavlja. In vse, kar potrebujemo, da nekaj ustvarimo, že imamo …

 

Tudi v poslu.

 

Kaj izbirate?

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button