fbpx

Če ste srečni, vas ne more nihče kontrolirati

Če ste srečni, vas nihče ne more kontrolirati

V obdobju vzbujanja strahu, negotovosti, zaskrbljenosti … se je vedno znova dobro spomniti osnov zavestnega ustvarjanja.

 

Spomnite se, da vi izbirate, kako se boste odzvali na vsakodnevne novice o tem in onem.

 

Vi izbirate, ali vas bo novica “potegnila” navzdol ali boste ob njej nevtralni ali pa zgolj zamahnili z roko in šli nazaj v “svoj srečni prostor”.

 

Vem, včasih je težko razumeti, kako mi izbiramo svojo srečo.

 

Ne samo svojo srečo.

 

Izbiramo tudi vse ostale občutke in čustva, iz katerih ustvarjamo svoj vsakdan.

 

Svojo moč predajamo v roke drugih ljudi, ker smo bili naučeni in pogojeni, da bomo pravi, sprejeti, pohvaljeni in se bodo osebe okrog nas dobro počutile, ko bomo izpolnili določene pogoje, in ŠELE potem bomo lahko srečni.

 

Ne, ne gre tako.

 

Najprej moramo izbrati srečo in potem nam na to srečo vesolje “meče” še več ljudi in dogodkov, ob katerih smo srečni.

 

Kako pa najdete to svojo srečo ali kot ga jaz imenujem – svoj prostor sreče?

 

Sama sem na začetku, ko sem začela raziskovati zavestno ustvarjanje, začela opazovati, kaj me osrečuje, pri čem se počutim dobro.

 

In začela sem izbirati vedno več takšnih stvari, ob katerih sem se počutila dobro, zadovoljno, s tem zavedanjem, ki ga imam danes, bi lahko rekla tudi – lahkotno. Stvari in ljudi, ob katerih sem se počutila lahkotno, kjer sem se počutila kot jaz.

 

Saj veste – če niste lahkotni, radostni in če v svojem življenju ne vidite možnosti, niste vi. Če ste kaj drugega kot to, delujete iz laži, prevzetih pogledov in sodb, ki povzročajo, da se počutite težko, čudno in da se stvari nikamor ne premaknejo.

 

No, če se vrnem k mojemu prakticiranju “srečnosti” … sčasoma sem lahko ta občutek zavestno izbrala.

 

Tudi danes ga lahko …  zato, da bi ga izbrala,  mi ni treba več treba ničesar določenega početi ali z nekom biti, da bi bila srečna – preprosto izberem srečo in to je to.

 

In ko ste srečni, vas nihče ne more kontrolirati!

 

V morju ljudi, ki “klecnejo” ob grožnjah, s katerimi je lahko manipulirati in jih ustrahovati z napovedovanjem črne prihodnosti – ste vi – srečni človek, ki se zaveda, da svojo resnično ČISTO V VSAKIH OKOLIŠČINAH ustvarjate sami.

 

Opolnomočeni človek, ki ve, da vse izvira iz njega.

 

Ki ve, da vsaka izbira, ki jo naredi iz trenutka v trenutek, ustvarja njegovo prihodnost in ga pripelje korak bližje temu, kar si želi.

 

Zato, prijatelji moji, v teh razburkanih energijah poiščite svoj “prostor sreče”.

 

Kaj osrečuje vas?

 

Sedenje ob potočku, sprehajanje po globokem gozdu, petje na ves glas (četudi pod tušem 😉 ), objemanje ljubljene osebe, igranje s svojimi otroki, ustvarjanje, dobra knjiga in skodelica najljubše pijače?

 

Poiščite, raziščite, opazujte, s kakšnimi občutki vas navdajajo te stvari.

 

Zapomnite si jih. Vadite jih. Bodite to.

 

In spomnite se, da je to vedno z vami, kjerkoli ste.

 

Je v vas.

 

Na voljo … da izberete.

 

Četudi vas odnese levo, desno, gor, dol, pa še malo zavrtinči … moč je vedno v sedanjem trenutku.

 

Ko izberete srečo, ste izven kontrole. Kaj če bi bili tako srečni, da niti opazili ne bi, da vas drugi obsojajo? Ker preprosto ne vedo, kaj naj z vami. In ker vas njihovi pogledi in sodbe ne vržejo iz tira. Ker vas s svojimi sodbami ne morejo pomanjšati, ker se zaradi njihovih pogledov ne zaustavite …

 

Bi bili voljni biti tako drugačni? In tako izven kontrole?

 

Lepo vas pozdravljam iz mojega srečnega prostora … kjer nastajajo te besede …

 

Hvala, da ste tu.

 

Barbara.

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.