fbpx

Ali kdaj izberete lahkost?

“To je tako težko.”,  “Ja, tole bo bolj težko narediti.”,  “Joj, te stvari so tako težke.”,  “To tako težko delam.”

 

Se tudi vi kdaj ujamete, da rečete kaj podobnega? Da je težko?

 

Naše misli ustvarjajo našo resničnost.

 

Če mislimo, da bo težko, bo težko.

 

Ali kdaj vprašate po lahkosti?

 

Saj ni potrebno, da iz svoje prvotne misli (da je težko), takoj preklopite na … “to bo lahko”, saj boste verjetno to misel takoj opustili, ker se vam bo zdela malo verjetna.

 

Lahko pa vprašate!

 

Vprašanje nas odpira vsem neskončnim možnostim, ki jih ima za nas vesolje.

 

Vprašate lahko:

 

Kaj bi bilo potrebno, da bi se to razpletlo s popolno lahkoto?

 

Kakšna energija, prostor in zavest sva lahko jaz in moje telo, kar bo dopustilo, da se vse to uresniči s popolno lahkoto?

 

Kaj bi bilo potrebno, da bi bilo to lahkotnejše zame?

 

Kako je lahko še lahkotnejše kot to?

 

Sama sem se tega zavedla, ko sem sem bila vsa prevzeta nad vso novo tehnologijo, ki sem jo prejela za potrebe t.i. mobilne blagajne in aplikacije zanjo kar nisem in nisem mogla namestiti na tablico. Nekje v svojem “svetu” sem imela pogled, da bo težko …  Iskala sem že pomoč na več koncih, potem pa se odločila, da naročim plačljivo pomoč pri prodajalcu aplikacije.

 

Ta izbira se mi je zdela težka, pa sem jo kljub temu naredila. Ravno zaradi tega zavedanja sem tudi ostala v vprašanju “Kaj je še mogoče?”.

 

No in potem me preblisne … ja, seveda … to lahko naredim sama, samo se moram spraviti v temu ustrezen prostor in energijo. Vprašanje, ki sem si ga zastavila, je bilo: “Kakšna energija, prostor in zavest sva lahko jaz in moje telo, da vse to obrodi sadove s popolno lahkoto?”

 

Poglej, poglej, par uric kasneje sem ponovno pogledala v aplikacijo na tablici in NAVODILA na spletni strani, par klikov, ena dodana številka in vse je začelo delovati!!! Juhuhu! Računčki iz mini printerčka tudi … Sedaj smo ustrezno pripravljeni na novo poslovno leto! 🙂 Samo vprašanje, nekoliko čiščenja s čistilnim izrekom in voila .. nobenih dramatičnih stvari … vse se je odvilo s popolno lahkoto …

 

Če kakšne stvari ne gredo tako, kot bi želeli, poglejte, kje, v kakšnem prostoru in energiji se nahajateKaj razmišljate? Kaj govorite?

 

Če razmišljate in govorite, da je težko, vam bodo prav gotovo celotno situacijo olajšala zgornja vprašanja. Če seveda to sploh želite.

 

Vesolje vedno dostavlja tisto, po čemer sprašujete.

 

Barbara

 

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.