fbpx

Ali je to, kar želite, res denar? – 1.del

Veliko ljudi meni, da bi bilo njihovo življenje veliko boljše, če bi imeli veliko denarja. Pa je res tisto, kar želimo, denar?

 

„Ja, potem si bom lahko kupil nov, dober avto, stanovanje, lahko bom šla na potovanje okoli sveta.“

 

Torej  v resnici želimo nekaj, kar denar lahko kupi!

 

S tem, ko pogojujemo prejem vseh željenih stvari z denarjem, omejujemo možnosti, na katere lahko to dobimo. Ukvarjamo se s tem, kako bo željena stvar prišla v naše življenje.

 

Živimo v svetu neskončnih možnosti. Naša želja se lahko uresniči na najbolj nenavaden način, po najbolj nenavadnem spletu okoliščin. Z našim omejenim zaznavanjem se ne moremo spomniti niti delčka vseh teh možnosti.

 

Osredotočati se moramo na to, kar dejansko želimo.

 

Predstavljajmo si, da avto že imamo. Predstavljajmo si, kako se vozimo z novim avtom. Predstavljajmo si sebe v avtu, svoje roke na volanu, na sosednjem sedežu naj sedi naša najljubša oseba, na radiu se vrti najljubša pesem. Predstavljajmo si vonj po novem v našem avtomobilu. Predstavljamo si, kako se peljemo z avtom v, nam,  ljube kraje.

 

Kako bi se obnašala oseba, ki ima takšen avto, kot ga želite? Kako bi se ta oseba zjutraj oblekla, kako bi si umila zobe, kako bi vstopila v trgovino? Naj vaš dan mine kot dan osebe, ki  že ima to, kar želite.

 

Pomembno je, da v sebi čutimo in se obnašamo, kot da je ta stvar že naša. Več časa, kot bomo uspeli preživeti v teh občutkih, bližje smo temu, da želena stvar pride v naše življenje.

 

Lahko si tudi predstavljamo, kaj bomo počeli potem, ko bo ta stvar že v našem življenju. Seveda, potem ne čakamo, da ta stvar dejansko pride v naše življenje, ampak te stvari počnemo že sedaj.

 

Z vprašanjem „Kaj bi počel(a), če bi to že bilo v mojem življenju?“ se v nas vzbudijo občutki, da to že imamo. Temu pravimo tudi vibracijska uskladitev z želenim, ki je glavni ključ uspešnega zavestnega ustvarjanja.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.