fbpx

4 najpogostejše napake, ki jih delajo zavestni ustvarjalci

Ljudje, ki skušajo svoje življenje zavestno ustvarjati oziroma uporabljajo principe zavestnega ustvarjanja, pri tem najpogosteje delajo štiri napake, kar preprečuje, da bi se želeno dejansko prikazalo.

 

1. V resnici sprašujete po nečem drugem

 

Velikokrat menimo, da nam bodo stvari, kot so partnerski odnos, denar, hiša, stanovanje, ipd. prinesli nek občutek, da se bomo potem, ko bomo to imeli, počutili bolje, vendar v resnici sprašujemo po tem počutju, po tej energiji, za katero menimo, da bo potem prisotna v našem življenju.

 

Ko resnično opredelite, po čem sprašujete, lahko to začnete zavestno izbirati in BITI – npr. občutek lahkotnosti, sproščenosti, in potem se prikaže vse, kar ustreza vibraciji tega občutka, te energije.

 

Velikokrat tudi mislimo (v glavi), da sprašujemo po nečem, v resnici pa energijsko sprašujemo po nečem drugem, kar se potem dejansko prikazuje. Vedno se prikazuje tisto, po čemer energijsko sprašujete!

 

2. To, po čemer sprašujete, v resnici sploh ni vaša želja

 

Po tem sprašujete, ker vam je nekdo rekel, da je to dobro imeti, pravilno imeti, pravilno narediti. Ker menite, boste potem pravilni, primerni, ipd. Če to ni res vaša želja, se ne bo prikazala, ker se temu nikoli ne boste toliko predali, da bi to ustvarili.

 

Poglejte po svojem življenju, ali niste že vse tisto, kar ste si resnično želeli, tudi ustvarili?

 

3. Navezanost na rezultat

 

Če neprestano pogledujemo, od kod bo prišla naša želena stvar, želeni dogodek, se bo to zelo težko zgodilo. Pri navezanosti na rezultat namreč delujemo iz pomanjkanja tega, po čemer pogledujemo, sprašujemo, in zato dobimo še več pomanjkanja.

 

Samo poglejte – ali bi, če bi želeno že imeli , nenehno pogledovali, kje je?

 

4. Odnehate, preden se želeno prikaže

 

Velikokrat smo neučakani in ker se želeno še ni prikazalo, sklepamo, da naše sposobnosti zavestnega ustvarjanja ne delujejo ali pa da tega preprosto ne bo. Da se naša želena stvar, ne bo prikazala.

 

V resnici pa je tisto, po čemer sprašujemo, velikokrat toliko večje od tega, kjer se trenutno nahajamo in kar trenutno smo, da enostavno tega ne moremo prejeti. Zato lahko traja nekaj časa, da postanemo nekaj drugačnega, tisto, kar je skladno s tem, po čemer sprašujemo. Šele takrat se lahko to prikaže in ne prej.

 

Ko pa prehitro zaključimo, da želene stvari ali dogodka ne bo, dobesedno uničujemo svojo kreacijo, ki je na poti do nas. Zato potrpežljivo s sabo, vesoljem, življenjem, bogom … kakor to imenujete.

 

Naj vam  tale seznam služi, da prevetrite svoja “naročila” vesolju, še posebej tista, kjer se zdi, da nekaj ne deluje.

 

Barbara

 

 

Photo by cottonbro studio: https://www.pexels.com/photo/woman-in-white-button-up-shirt-4098348/

 

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button