fbpx

3 razlogi, zakaj se stvari ne spremenijo

Že več kot deset let sem v poslu spremembe. S svojimi storitvami, delavnicami in seminarji omogočam ljudem spremeniti življenje v nekaj boljšega, kvalitetnejšega, nekaj, kar si nikoli niso predstavljali, da je mogoče zanje.

 

 

Velikokrat se srečam tudi z ljudmi oziroma “njihovimi” stvarmi (pa tudi kakšnimi svojimi, seveda), ki se kar ne spremenijo in ne spremenijo.

 

 

Dobro je vedeti, zakaj se določene stvari ne spremenijo … saj lahko s tem zavedanjem ali prenehamo vlagati energijo nekaj, kjer ni uspeha ali pa s preprostim vprašanjem to hitro spremenimo.

 

 

1. Prvi razlog, zakaj se nekaj ne spremeni, je, da tega resnično ne želite spremeniti.

 

 

Tega še resnično niste izbrali spremeniti. In včasih je treba biti res brutalno iskren in ranljiv s sabo, da to pogledaš in si priznaš. Morda so z nespremenjeno stvarjo povezane določene nagrade, lahko tudi kazni, skratka na nek način je ta stvar za nas dragocena in je zaradi tega niti nočemo spremeniti. Čeprav morda “v glavi” menimo, da si to želimo. Ko to resnično izberete, to spremenite.

 

 

2. Drugi razlog zakaj nečesa ne morete spremeniti, je, da ta stvar sploh ni vaša.

 

 

Kako? Smo zavedajoča, energijska bitja in zaznavamo energije, poglede, občutke, čustva, misli, telesa ljudi okrog sebe in širše.

 

 

Včasih kaj od tega “poberemo” in naredimo za svoje.

 

 

Ali gre za določen življenjski pogled, pogled na določeno stvar, poberemo določeno energijo, iz katere potem začnemo ustvarjati svoje življenje, tudi bolečine in bolezni, ki jih imamo, so velikokrat začnejo z zaznavo telesa nekoga drugega.

 

Potem vse to naredimo za svoje. In nato se s tem ukvarjamo in ukvarjamo – lahko leta – in se ne spremeni.

 

 

In to je lahko res frustrirajoče. X-meni med nami, ne samo da pobiramo vse to, ampak zaznavamo celotne resničnosti drugih ljudi, jih potem naredimo za svoje, in jih nikoli ne moremo spremeniti.

 

 

Rešitev? Preprosto vprašanje: Komu to pripada? Ni vam treba imeti odgovora, le začnite si zastavljati to vprašanje in vse, kar se na tej podlagi prikaže (energije), pošljite, od koder je prišlo.

 

 

Za poglobljeno razlago tega vprašanja obiščite Access bars delavnico, Temelje ali kateri drugi Accessov seminar.

 

 

3. Tretji razlog, zakaj se določena stvar ne spremeni, je, da delujemo iz neke laži.

 

Torej gledamo na določeno stvar z določenega zornega kota in potem to skušamo spremeniti. Če se ne spremeni, pomeni, da to ni to. Da gre za nekaj drugega.

 

Na primer, sama sem pred kratkim, med pogovorom s prijateljico facilitatorko, ozavestila, da mi moje telo daje informacije o prisotnosti entitet tudi skozi razne senzacije in bolečine.

 

V trenutku, ko mi je  zastavila vprašanje, so se vse te senzacije izjemno olajšale in potem čisto izginile. Zdaj sem voljna tudi imeti veliko več zavedanja o tej temi in končno sem pojasnila bolečine, ki sem jih imela občasno že od otroštva v raznih delih telesa.

 

 

Rekli so mi: “Tebe vedno nekaj boli!”, kot  da je s tem nekaj narobe, sama pa si takrat nisem znala drugače pomagati, kot enostavno počakati, da je to izzvenelo. Sedaj, s tem novim zavedanjem, tovrstne stvari spremenim v sekundah, ker vem zakaj gre in kaj moram pogledati.

 

Zavedanje teh treh razlogov vam lahko ZELO olajša življenje.

 

Seveda pa velikokrat pomaga, da sodelujete s facilitatorjem, ki pogleda na stvar z objektivnega vidika, z drugačnega zornega kota, vam zastavi drugačna vprašanja, kot si jih zastavljate sami in z njegovo pomočjo spremenite stvari v veliko krajšem času, kot če bi se s tem ukvarjali sami.

 

 

Če morda niste vedeli –  z mano lahko delate tudi individualno, lahko pa se nam pridružite na pestrem naboru različnih delavnic, ki vam omogočijo spremembo v nekaj veliko boljšega, kot imate zdaj.

 

 

Koliko spremembe lahko še imamo?

 

Barbara

 

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button