fbpx

Access Consciousness Temelji

Začetek

Zaključek

Kraj

seminar Temelji
Le štirje dnevi vas ločijo od popolnoma drugačnega življenja!

 

Seminar Temelji je globoko raziskovanje in spreminjanje področij, ki za vas ne delujejo in jih želite v svojem življenju spremeniti. Na mesta, za katera menite, da ste zataknili, pogledamo s popolnoma drugačnih zornih kotov, kar omogoči, da se tudi to začne spreminjati, vi pa premaknete naprej.

 

Ponudi vam orodja, s katerimi lahko spremenite karkoli in vse v svojem življenju. In da potem, ko ne mislite več, da ste zataknjeni, ustvarite življenje popolnoma po svoji meri.

 

Seminar Temelji odstrani osnovo omejitev, iz katere zdaj mislite, da morate delovati in vam omogoči, da si z orodji, ki jih prejmete, ustvarite platformo, s katere začnete popolnoma drugače živeti in ustvarjati svoje življenje.

 

Med Temelji (in po njih) začnete posegati po tistem, kar resnično ste. Po tistem, kar v tem trenutku morda niti ne veste, da vam je na voljo. Ste namreč veliko veliko večji, potentni in zmožni, kot se zdaj sploh zavedate.

 

Facilitacija s strani certificiranega facilitatorja Access Consciousnessa in vaša voljnost, da pogledate, kaj za vas ne deluje, kaj bi radi spremenili in kaj bi radi ustvarili, vas le v štirih dnevih popeljejo do takšne spremembe in nove kvalitete življenja, da udeleženci seminarja govorijo o življenju pred in po Temeljih.

 

Začnete posegati po čarobnosti, začnete videti, da čarobnost obstaja. Začnete odkrivati in videti darilo sebe.

 

Pogledamo čisto vsa življenjska področja …

 

Na Temeljih se poleg vsega preostalega naučite tudi štirih Accessovih telesnih procesov: MTVSS, Celični Spomin, Odstranjevanje in izkoreninjanje biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja …

Dobite tudi priročnik, ki ga predelamo na seminarju, vsebuje pa vsebine, kot so:
10 ključev do popolne svobode
Čistilni procesi za vse vrste zdravstvenih težav in izzivov
Moteči vsadki (jeza, bes, srd, sovraštvo, ljubezen, ljubosumje, seks, mir, odnos, posel, …) – vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijski tokovi
Elementi seksa
Elementi stvaritve
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elementi intimnosti in elementi za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo
Besede in jezik
in še veliko veliko več…

Spletna predstavitev seminarja Temelji:

Cena Temeljev 1.100 EUR (če ga ponavljate v roku 12 mesecev, polovična cena 550 EUR); otroci do 16. leta imajo brezplačno udeležbo, mladina, stara 16. in 17. let, plača polovično ceno; v ceno seminarja so vključeni priročnik v slovenščini in MP3 posnetki seminarja, ki jih dobite po zaključenem seminarju.

Pogoj za udeležbo: opravljena Access bars delavnica (kadarkoli).

Lokacija: Hiša neskončnih možnosti, Dolenjska cesta 318, Lavrica, Škofljica (Ljubljana-jug) in prek spleta

 

Datum in ura: vsak dan od četrtka, 2.2. do nedelje, 4.2. od 9.30 do cca. 16.30.

 

Poleg pisnega gradiva in potrdila o opravljenih Temelji dobite tudi MP3-posnetke Temeljev za nadaljnje poslušanje in poglabljanje spremembe, ki ste jo prejeli na seminarju.

 

Seminar facilitira: Barbara Mali, certificirana facilitatorka Access Consciousnessa, facilitatorka 3-dnevnih seminarjev o telesih in seminarjev Radosti poslovanja

 

PRIČEVANJA UDELEŽENCEV:

 

 

 

 

Več pričevanj najdete na mojem YouTubovem kanalu TUKAJ.

 

* Vse cene vsebujejo DDV.

Prijava na delavnico

Izpolnite obrazec v nadaljevanju, pokličite na 051 815 999 ali pišite na info@barbaramali.si

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button