fbpx

“Zaslužim X eur mesečno”

Pred tedni, ko sem pospravljala papirje v knjižni omari, sem naletela tudi na par listov, popisanih z afirmacijo “Zaslužim X tolarjev mesečno.” Spomnila sem se, kako sem si v prvih letih mojega službovanja želela, da bi bila moja plača skoraj dvakrat večja, kot je takrat v resnici bila. Kot vidite, je bilo to kar precej let nazaj, saj smo v Sloveniji imeli še tolarje.

 

Takrat sem se tudi začela spoznavati z močjo, ki jo imajo naše misli pri ustvarjanju naše realnosti. Moja takratna biblija je bila knjiga Louise L. Hay: Življenje je tvoje, ki velik poudarek daje afirmacijam.

 

Afirmacija po SSKJ je uveljavitev, utrditev, potrditev. Je trditev, napisana v sedanjem času, ki jo ponavljamo toliko časa, dokler ne postane naša resničnost.

 

Odločila sem se, da bom preskusila, kako bi delovala zame t.i. denarna afirmacija. Zato sem na list papirja napisala: »Zaslužim X tolarjev mesečno.« Potem sem to afirmacijo vsak dan zapisovala na list papirja… recimo – vsak dan 15-krat, morda celo večkrat (običajno sem popisala eno stran lista A4 formata). To sem delala nekaj tednov. Nato sem vse skupaj pustila in pozabila na to.

 

Danes, ko gledam nazaj, moji mesečni prihodki znašajo skoraj štirikrat toliko. Torej se je moja afirmacija uresničila že kakšnih deset let nazaj!!!

 

Zanimivo je, kako se to, kar želimo videti v našem življenju, prikrade vanj popolnoma skrivoma in šele ko čez čas gledamo nazaj (še dobro, da sem zapisovala 😉 ), vidimo, da smo tisto, kar smo želeli, dobili.

 

S ponavljanjem afirmacij – novih misli – ustvarjamo nova prepričanja. Ko misel ponavljamo dovolj časa, postane naše novo prepričanje. Z njo se osredotočamo na to in vibracijsko usklajujemo s tem, kar želimo. Pomembno je, da se ne ukvarjamo s tem, kako se bo naša afirmacija uresničila. S tem omejujemo vse neskončne možnosti, ki jih imamo v življenju na voljo, kako priti do želenega rezultata.

 

Tile stari zapiski so me spomnili, da bi bil čas za novo afirmacijo: »Zaslužim XX EUR mesečno.« 🙂

 

Vesolje je prijazno. Da nam to, na kar se osredotočamo….

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.