fbpx

Včasih tega, kar želimo, še ne moremo videti, čeprav je pred nami….

Današnji članek je navdihnila zgodba kolegice, ki je razlagala, kako si je predstavljala, da je v svojem sanjskem partnerskem odnosu. Začela se je obnašati, kot da je že v tem odnosu. Delala je vse stvari, ki bi jih delala v tem odnosu. Vse to si je tako živo predstavljala, da je dejansko začutila energetsko spremembo v telesu. Svoje sanjsko partnersko razmerje je živela tako živo, da se v resnici sploh ni več “razgledovala” po primernih partnerjih v svoji okolici, saj v končni fazi je že živela tisto, kar je želela. Dejansko je prišlo do spremembe v njeni identiteti. Pomemben detajl je tudi to, da je vzela vse skupaj kot eksperiment – s čimer je v svoje zavestno ustvarjanje vnesla lahkotnost in nenavezanost na končni rezultat. 

 

Sledi zanimivi del. Ta kolegica vsak teden hodi na tečaj bobnanja in kar naenkrat je tam začela pogovor s tečajnikom, ki ta isti tečaj skupaj z njo obiskuje že kakšno leto, pa se več kot pozdravila nista nikoli. Zapletla sta se v zelo zanimiv pogovor, ki je oba tako navdušil, da sta ostala v stikih tudi v dnevih, ko ni bilo tečaja, se poklicala, dobila… to sedaj traja že nekaj tednov in kolegica pravi, da je to človek, ki uteleša esenco njenega idealnega partnerja… pa ga niti iskala ga ni. 🙂

 

Spomnila sem se na podoben primer iz mojega živjenja, ko sem pred sedmimi leti kupovala stanovanje. Točno sem vedela, da moja umetniška dušica želi mansardno stanovanje. Pravzaprav so mi bile mansarde všeč že od otroštva, ker se jih je dalo res zanimivo in inovativno urediti. Ko sem začela iskati stanovanje, je bilo prvo stanovanje, ki sem si ga šla ogledat, stanovanje v Kamniku, kjer živim sedaj. Vendar na prvem ogledu tega, da bi bilo to moje stanovanje, še zdaleč nisem mogla videti. Stanovanje je bilo nametano z opremo iz vseh vetrov, takratna najemnica je v času mojega obiska kuhala ob štedilniku s cigaretom v ustih, celo stanovanje pa je bilo tudi zelo razmetano. Preveč za moj prefinjen okus. 😉 Od nepremničninskega agenta sem se prijazno poslovila, rekoč, da je to prvo stanovanje, ki sem si ga ogledala in da moram videti še kaj.

 

Z ogledi stanovanj sem nadaljevala še kakšna dva meseca, dobila sem tudi novega nepremičninskega agenta, ki mi je potem, ko sem svoje iskanje omejila na Kamnik, sporočal, če je bilo kaj primernega za ogled. Nekega dne me je poklical in rekel: “Imam eno stanovanje za ogled v Kamniku. Pridi.” Prišla sem v Kamnik in pred blokom, kjer stanujem sedaj, ugotovila, da sem tu že bila. “Veš kaj, mislim, da sem tole stanovanje že videla in mi ni bilo prav nič všeč.” Pa me je agent, glede na to, da je na ogled prišel tudi lastnik stanovanja, pregovoril, češ, naj grem pogledat že zaradi njega. In sem šla. Ko smo prišli v stanovanje, je bilo le-to izpraznjeno, dodatno adaptirano in… naenkrat sem si začela predstavljati, kako bi lahko uredila kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, hodnik… ja, naenkrat se mi je zazdelo, da je to to. Potem sem se z lastnikom dogovorila še za dobro ceno in sedaj živim v stanovanju, ki sem ga videla prvega!

 

Kaj je bila razlika med prvim in drugim obiskom? Pri prvem obisku sem bila nekoliko prestrašena, saj sem kupovala stanovanje prvič in se mi je zdelo, da kar ne morem kupiti prvega stanovanja, ki ga bom pogledala (omejujoče prepričanje?). Temu primerna je bila tudi situacija v stanovanju. Potem, ko sem ogledovala stanovanja že malo dalj, sem videla, da je na trgu vse živo in se sprostila v dejstvo, da bo potrebno pogledati še kaj, preden najdem kaj ustreznega za nakup. Stanovanjsko vprašanje sem imela rešeno in ni se mi nikamor mudilo. Nisem imela potrebe, na katero bi bila navezana. Zato je bila po mojem drugem obisku moja vibracija popolnoma drugačna. Sedaj sem lahko “videla” stanovanje in začutila esenco stanovanja, ki sem jo iskala.   Prav tako kolegica, ki je, kot je videti, našla svojega “idealnega” partnerja, ki ga prej skoraj ni opazila. Z njim se je vibracijsko uskladila.  

 

Prav lahko se tudi vam zgodi kaj takšnega. Ko se boste s tem, kar želite, vibracijsko uskladili, boste lahko “videli”. Morda se boste celo začudili: “Saj sem imel/a to ves čas pred nosom.”

 

Zato naredite vse, da se uskladite z energijsko esenco tega, kar želite. Najprej začutite, kot da je to, kar želite, že vaša realnost. Šele nato lahko želeno pride v vaše življenje.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.