fbpx

Ste za manifestacijski eksperiment?

Za lep vzlet v novi teden imam za vas eno igrico oz. eksperiment … če ste za?

 

Najprej poskrbimo le, da bomo vsi na isti “strani”:

 

Svojo resničnost ustvarjamo s tem, kdor smo. S svojimi mislimi vplivamo na svoje počutje in s tem na vibracijo, ki jo oddajamo oz. frekvenco, na kateri vibriramo. To se s časoma (ko v to vložimo dovolj energije) začne odražati kot naša resničnost.

 

Svoje občutke lahko tudi zavestno izberemo, če ne želimo ravno kontrolirati vsake misli, ki pride v našo glavo … in obratno povzročimo, da se počutju primerno porajajo tudi misli …

 

Ok, zdaj smo na isti strani …

 

Eksperiment tedna:

 

Izberite si določeno področje življenja in si zastavite zanj nek cilj ali bolje rečeno – vizijo za to področje za ta teden. Da naloga ne bo pretežka, boste eksperimentirali do konca tedna. Velja?

 

Lahko je to na primer vizija na področju odnosov, na področju zdravja, odnosa s svojim telesom, finančne situacije, posla … kjerkoli.

 

Na primer, da se boste igrali na področju odnosov:

“V moje življenje vstopajo fantastični moški/ženske, ki se zanimajo zame in me osvajajo!” , “Z mojim se vedno bolje razumeva.”

Ali pa da si želite prodati X komadov svojih izdelkov/storitev:

“Ta teden sem prodal X komadov tega in tega.”, “Ta teden sem dobil tri povabila za sodelovanje za X.”

Zdravje:

“Moje zdravje je odlično!” “Ta teden mi je uspelo poslušati svoje telo!”

 

Verjetno si predstavljate, kaj imam v mislih.

 

Izvajanje eksperimenta:
Cel teden boste to svojo vizijo živeli! To pomeni, da lahko o tej stvari razmišljate in govorite le tako, kot da se je že zgodila, kot da to v tem trenutku živite ali pa kot da je na poti k vam.

 

Postanite oseba, ki to že je, ki to že ima. (bodite igralec, ki se tako dobro vživi v svojo vlogo, da sploh ne ve več, kdo je bil prej).

 

Mogoče bo na trenutke eksperiment nekoliko zahteven – saj lahko nazaj “udarijo” misli, ki izpodbijajo eksperiment in če vanje “ugriznete”, greste potem spet po “stari” poti naprej.

 

Od sebe lahko tudi naredite ZAHTEVO, da boste prisotni v trenutku. Samo v tem trenutku je to uresničeno. Samo v tem trenutku to živim. In samo v naslednjem in naslednjem. Tako ne boste ne v preteklosti ne v prihodnosti, ampak tukaj in zdaj, kjer je vse ok. In če ga boste izvajali trenutek za trenutkom, bo lažje.

 

Prisotni ste, ko ste 100% s stvarjo, osebo, s katero ste … tako prisotni, da ni prostora za razmišljanje o preteklosti ali prihodnosti. Ste le tukaj in zdaj. In iz trenutka v trenutek izbirate, da je vaša vizija uresničena. To ni več vizija, to zdaj živite.

 

Vztrajajte en teden. Kaj lahko izgubite? Nič. Kvečjemu veliko pridobite. Koliko so vredne vaše sanje? Zavezanosti k njim za en teden?

 

Še en napotek – igra je lahkotna, pri eksperimentu nismo navezani na rezultat, igrajte se kot otroci … spomnite se, kako ste se kot otroci blazno resno igrali, da ste zdravnik, igralka, modna kreatorka, učiteljica, voznik, kuhar, karkoli … v to ste se prelevili v trenutku … in potem v kaj drugega in potem spet v sebe. Kako lahko je bilo? Kaj če je tako lahko tudi zdaj?

 

Kaj če bi bilo življenje igra?

 

Igra zavesti? Ste pripravljeni poskusiti?

 

Vesela bom tudi kakšne povratne informacije o rezultatih eksperimenta!

 

Juhu, samo toliko, da veste – eksperimentiram z vami! Začela sem danes zjutraj in se že dogaja! Na vaš uspeh! Pošiljam energijsko podporo!

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button