fbpx

Pravite, da se nič ne spremeni?

Sem trenerka (no, ne še tista za obleči … mogoče postanem kdaj tudi to 🙂 ), sem coachinja … in nisem popolna … uf, uf, za vse tiste, ki vas vleče, da bi bili coachi, trenerji in še nimate popolnega življenja (po merilih te resničnosti!) … če še nimate popolnega življenja, potem to zagotovo ne morete biti hihi … danes sem malo navihana … 🙂

 

Ravno vse to, s čimer se ubadate, vse tisto, kar ste preživeli, vse te izkušnje boste lahko enkrat uporabili, da boste nekoga prepeljali čez njegovo situacijo … k vam bo prišel točno zaradi tega, ker mu lahko v tistem trenutku daste nekaj, kar mu nihče drug ne more. Pa če je to le ena “prava” beseda, rama za razjokat, uho, ki resnično prisluhne … ja, s tem lahko nekomu spremenite življenje.

 

Uh, pa sem že takoj na začetku zašla. Hihi…

 

Torej, kot coachinja tudi sama sebe dokaj natančno opazujem, kaj se z mano dogaja na različnih področjih življenja, kaj razmišljam … kako se stvari tam odvijajo, razvijajo ali se ne …

 

In pred kratkim sem se zalotila, da sem o neki stvari razmišljala: “Poglej, tukaj se pa nič ne spremeni.”

 

Glede na to, da nekaj že vem o zavestnem ustvarjanju, sem se zamislila: “Čakaj malo, če pravim, da se nič ne spremeni, potem ustvarjam, da se nič ne spremeni!”

 

Vidite, ponovno ZGODBICA, ki jo pripovedujemo o določenem področju življenja. Zgodbica, ki ustvarja tisto, o čemer pripoveduje.

 

Imate tudi vi kakšno področje življenja, kjer se “nič ne spremeni”?

 

Zdaj pa se – tako, kot sem se jaz, vprašajte: “Je to res?”

 

Jaz sem takoj videla, da to, da se ta “moja” stvar nič ne spremeni, ni res.

 

Takoj sem začela iskati dokaze, kako se ta stvar spreminja, kako se jaz spreminjam, da se približujem tisti želji, ki sem jo nekoč, pred davnimi, davnimi leti izstrelila med zvezde. Kako sem vse bližje, dobesedno čutim, kako se spreminja moja energija in s tem energija situacije, kako sem dan za dnem bližje temu … vem tudi, kako sem se v zvezi s tem počutila pred leti in kako se v zvezi s tem počutim danes.

 

Ja, se spreminja. 1000% se spreminja. V vseh tistih trenutkih frustracije, ko sem gledala “pa, kdaj se bo to uresničilo?”, nisem videla, da je moja želja toliko večja od vsega tega, kar sem poznala do sedaj, toliko večja, kot mi je lahko kdorkoli v tej resničnosti kadarkoli znal predstaviti … in sem enostavno potrebovala čas, več časa, da sem se uskladila, na fino naravnala na to, kar ustvarjam …da je vesolje prepletlo vse nitke, in našlo prave soigralce zame …

 

Vedite:

“Tisto, kar iščete, išče vas.”

 

Začnite iskati dokaze, da se “ta vaša situacija” spreminja. Poskusite z novo zgodbico: “Saj v resnici se spreminja. Če bolje pogledam, se spreminja.”

 

Vsi trenutki frustracije, gledanje, kje je tisto, kar tako želimo, kdaj bo prišlo … predstavljajo samo korakce nazaj, delovanje iz prostora pomanjkanja le tega.

 

Če bi to že imeli, bi potem po tem gledali?

 

Bodite oseba, ki to že ima!

 

Namesto v nestrpnost, pojdite v hvaležnost, za vse tiste spremembice, ki so se na tem področju že zgodile, in če pogledate malo bolj nazaj, za SPREMEMBO, ki so jo vse te male spremembice sestavile.

 

Vse se spreminja, svet, Zemlja, vi … in vse vas bo srečalo ob točno pravem trenutku.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button