fbpx

Obstajajo tudi drugačne možnosti z denarjem …

Denar prijatelj

Predstavljajte si …

 

Da pogledate na svoj bančni račun ali če jih imate več, na vsakega, in da ne obsojate tega, kar je tam ali ni tam.

 

Predstavljajte si, da vas nikoli več ne skrbi ali bo denar prišel. Da vas nikdar več ne skrbi, kdaj bo prišel …

 

Da samo zaupate, da bo prišel točno ob pravem času.

 

Da sploh ne razmišljate več o njem.

 

Da ste popolnoma sproščeni, kar se tiče denarja.

 

Ne samo to, bolj kot se boste sprostili in manj kot boste razmišljali o njem, lažje bo prišel do vas.

 

Kaaaaaaaaaj?

 

A ni treba skrbeti glede denarja?

 

A ne delajo tega vsi?

 

A ni to tista prava stvar?

 

A nisi napačen če nimaš denarja?

 

A nisi pravilen če imaš veliko denarja?

 

Oziroma si potem od določenega zneska naprej spet napačen, ker saj vemo – bogati ljudje so slabi ljudje … in jaz definitivno ne želim biti slab/-a.”

 

Predstavljajte si, da medtem ko se vsi pritožujejo, da nimajo denarja, da ga imajo premalo, vi ne rečete ničesar, ali morda celo: “Imam dovolj denarja.” ali pa morda “Imam več kot dovolj denarja.”

 

Ste voljni prejeti sodbe, ki bi prišle s tem?

 

Samo predstavljajte si to situacijo …

 

Koliko svoje denarne situacije ustvarjate na način, kot jo ustvarjate, zato, da bi bili enaki drugim? Da bi se prilegali v neko skupino, svojo družbo, da bi bili prava oseba (brez denarja ali pa z le malo oziroma ne dovolj)?

 

Že ko to pišem, prihajajo na plan zanimive energije. 🙂

 

Kaj bo šele na 30-dnevnem spletnem srečanju Denar, (p)ostaniva prijatelja, kjer bomo vse to res podrobno pogledali in stvari obrnili za 180 stopinj.

 

In tokrat sem še posebej vznemirjena, ker bomo vsak dan naredili tudi skupinsko Simfonijo možnosti na različne teme, ki so povezane z denarjem, kar pomeni, da boste vseh 30 dni v energiji Simfonije možnosti. Res, vau, kako je lahko še boljše kot to?

 

Predstavljajte si, da bi sedeli s prijatelji in se pogovarjali “Ej, super mi gre, denarja kot listja, sploh ga ne morem vsega porabiti, leži mi vsepovsod, na vseh računih.” In vaši prijatelji bi se prav tako pohvalili, kako jim gre super, da se dobesedno kopajo v denarju, bili bi veseli en za drugega, med vami ne bi bilo nobene tekmovalnosti, ampak zgolj védenje, da je za vse več kot dovolj.

 

Predstavljate si, da bi se zavedali, da ste vi VIR svoje sreče, zadovoljstva, zabave, miru, varnosti, svobode … ne denar.

 

Ker v resnici ni denar vir. Vendar smo nekje nasedli pogledu, da je vir in da moramo zaradi njega noreti in skrbeti. V resnici pa je to ravno tisto, s čimer ga odganjamo od sebe.

 

Predstavljate si, da ne bi imeli te navezanosti in potrebe po denarju … tega nenehnega pogledovanja in pričakovanja, kdaj bo prišel, če bo prišel …

 

Bi sploh vedeli, kdo ste?

 

Bi bili sploh voljni biti toliko drugačni od 97 odstotkov ljudi okrog vas?

 

Verjamem, da vas veliko noče biti toliko drugačnih.

 

Morda si mislite: “Saj drugačen/-a vendar tako že sem … vsaj denar mi je lahko skupen imenovalec z drugimi ….”

 

Verjamem pa tudi, da vas je tu nekaj, ki si želite nekaj drugačnega, veste, da je mogoče nekaj drugačnega in si želite tudi to ustvariti.

 

Saj vemo, kako to gre – če želiš v svojem življenju videti nekaj drugačnega, moraš BITI nekaj drugačnega.

 

In za tiste začnemo prihodnji teden, v torek, 17. maja, ob 21. uri, s spletnimi (Simfoničnimi) srečanji Denar, (p)ostaniva prijatelja.

 

In tudi ko čisto drugačen odnos in resničnost z denarjem zase ustvarite, vam tega ni treba na ves glas razglašati naokrog – to lahko obdržite zase. Tako ali tako bo že vaša energija sama po sebi govorila nekaj drugega, ne samo ljudem okrog vas, ampak tudi vesolju …

 

Če vas zanima, da bi se nam pridružili, si lahko več informacij o 30-dnevih spreminjanja pogledov, energij, ustvarjanja novih, drugačnih možnosti in resničnosti z denarjem, preberete TUKAJ, kjer se lahko tudi prijavite.

 

Jaz komaj čakam na “next level” – kot rečejo v računalniških igrah.

 

Naslednja, višja stopnja igre življenja!

 

Barbara

 

 

 

 

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button