fbpx

Morate (znova) nastaviti svoj kompas?

Nastavi svoj kompas

V življenju težko (zavestno) ustvarimo stvari, če ne vemo, kam gremo.

 

Pravijo, da: “Če ne vemo, kam gremo, pridemo tja v vsakem primeru.” 🙂

 

Če smo zahtevnejši, nismo zadovoljni z vsem, kar pride, temveč imamo neko zamisel o tem, kako bi naj bilo naše življenje videti in potem delamo izbire v skladu s tem. S ciljem, da to uresničimo.

 

Pa vendar se velikokrat v življenju zapletemo v raznolike situacije, energije in pri tem izgubimo kompas, izgubimo smer in zremo še samo v to, kar je.

 

Še večkrat se temu upiramo, se proti temu borimo … in s tem ustvarjamo še več tega, čemur se upiramo in proti čemur se borimo …

 

Če se morda trenutno na katerem od življenjskih področij ali pa kar v življenju na splošno, nahajate v slepi ulici, morate verjetno ponovno nastaviti svoj kompas.

 

Kaj si želite ustvariti na tem področju?

 

Če gre za življenje na sploh … kaj si želite ustvariti kot svoje življenje?

 

V poslu … kaj si želite ustvariti kot posel?

 

V odnosih … kaj si želite ustvariti kot svoj odnos, odnose?

 

S telesom … kaj si želite ustvariti kot svoje telo, s svojim telesom?

 

In ja, verjetno zavedanje o tem ne bo prišlo kar takoj, čeprav lahko … Smo različni, nahajamo se na različnih poteh, na različnih valovih, v različnih “barkah”.

 

Zato si boste morali morda vzeti nekaj časa, da o tem razmislite, ste ta vprašanja, dokler ne pride jasnost.

 

Včasih tudi ni potrebno, da gre za nekaj otipljivega.

 

Morda si svoje življenje lažje predstavljamo ustvarjeno okrog določene energije. 

 

“Kakšno želim da je moje življenje?” Samo vprašajte in poglejte, kakšna energija se je prikazala na podlagi tega vprašanja. In potem začnite izbirati skladno s to energijo … če je nekaj občutiti kot ta energija, to izberite!

 

Ena od možnosti, da (ponovno) naravnate svoj “kompas” prihaja prihodnji teden!

 

Med štiridelnim spletnim seminarjem Posel in denar boste pogledali vse – kaj vas radosti, kaj radi počnete, kaj bi radi ustvarili kot svoje življenje, kako lahko s tem, kar radi počnete, ustvarite tudi denar, kako s svojimi pogledi ustvarjate svojo trenutno resničnost …  Seminar ni namenjen le tistim, ki imate posel ali pa razmišljate o tem, da bi ga imeli. Namenjen je vsem, saj je vaše življenje vaš posel!

 

Seminar je namenjen temu, da si vzamete čas za resnično iskrenost s sabo in da (ponovno) prevzamete krmilo vaše ladje.

 

Posebno poglavje je namenjeno tudi različnim orodjem, ki vam bodo omogočila spremeniti vašo finančno resničnost in povečati denarne tokove v svojem življenju! Več o seminarju izveste TUKAJ.

 

In tudi, ko (ponovno) nastavimo kompas – kaj če bi na svoje življenje gledali kot na nedovršeno dogodivščino, kot nenehno stvaritev in nekaj, pri ustvarjanju česar lahko uživamo, se pri tem zabavamo in nam je lahko lepo?

 

Barbara

 

Image by wirestock on Freepik

 

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button