fbpx

Misli, ki informirajo vodo, informirajo tudi nas

Danes, ko snežni kristalčki vztrajno prekrivajo zemljo, sem se ponovno spomnila poskusa, ki ga je pred leti izvedel slavni dr. Masaru Emoto. Vodo je izpostavil različnim virom – misli, glasbe, molitve, nato pa zamrznjene kristale različnih vod proučeval pod mikroskopom.

 

Voda, ki je bila izpostavljena mislim in čustvom hvaležnosti, ljubezni, miru in radosti, je tvorila čudovite, geometrijsko pravilne kristale, medtem ko je voda izpostavljena besedam, povezanimi z jezo, sovraštvom, tvorila kristale izmaličenih oblik.    Dokazano je, da vodo lahko informiramo. Navdušenje in fascinacija nad tem dejstvom je moje  razmišljanje peljalo dalje:

 

Človeško telo je poleg drugega sestavljeno iz 60% do celo 75% (pri novorojenčkih) vode. Predstavljajte si, kaj z mislimi lahko naredimo svojemu telesu! In celo ljudem  okoli nas, če nanje osredotočamo svoje misli. Če je vsaka stvar okoli nas, če smo mi  – tako kot voda  – v svojem najmanjšem delčku energija, zavest, to pomeni, da lahko informiramo vsako stvar. Informiramo lahko hrano, ki jo jemo, informiramo lahko dan, ki je pred nami, informiramo lahko sestanek s poslovnim partnerjem, na katerega smo namenjeni, informiramo lahko romantični zmenek, zabavo ali karkoli drugega, kar se nam dogaja v življenju.

 

Kako informiramo, boste vprašali?

 

Vsako stvar informiramo tako, da ji damo NAMEN. Namenimo ji skoncentrirano misel in čustvo, vsaj za nekaj sekund. S tem jo informiramo. Nato pa prenehamo misliti na to…in pustimo, da vesolje opravi svoje.  Mi smo svojo željo že izrazili…

 

Ko se zjutraj zbudimo, rečemo: “Danes bo fantastičen dan.”, “Danes se bo zgodilo veliko malih  čudežev.” S takšnimi in podobnimi nameni lahko začnemo jutro, če svoje življenje ustvarjamo  zavestno. Seveda so lahko naši nameni tudi drugačni in dan nam dostavi točno to, kar smo mu namenili.   Zakaj je domača hrana najboljša, najbolj okusna? Zato, ker je skuhana z ljubeznijo. Z ljubeznijo do tistih, ki jo jedo.

 

V  članku  Z urokom nad trebušček,  omenjam, da sem urok izvedla tudi nad čokolado, ki je kar pogostokrat na mojem jedilniku. Informacija, ki sem jo namenila čokoladi, je bila: “Več čokolade kot pojem, bolj vitka sem.” Pred leti sem ji dajala namen: “Joj, spet ta čokolada, to se bo gotovo kam obesilo.” Nadaljevanje veste 🙂  Preden začnete z jedjo, ji lahko namenite: “Naj ta hrana v najboljši možni meri prispeva k dobremu mojega telesa.”  Informirate lahko vaše celotno leto: “To bo najboljše leto v mojem življenju.”   Vsi, ki se večkrat udeležujete sestankov, lahko informirate tudi le-te: “Vsi bomo stremeli k temu, da najdemo najboljšo rešitev za vse. Sestanek bo kratek in jedrnat.” Spomnite se, prihodnost je prazna, v njej lahko ustvarite karkoli. 

 

Tudi energijske slike, energijski izdelki in podobne stvari – če imajo v sebi pravo informacijo,  nam gotovo lahko služijo k boljšemu počutju. Še vedno pa je prva naloga na nas samih – gojiti  življenje s hvaležnostjo, čimprej v polnosti občutiti in prebroditi jezo, strah, žalost… opuščajmo zamere, saj tovrstne misli vplivajo na nas vse prej kot pozitivno.

 

Kakšne strukture se tvorijo ob različnih informacijah, lahko pogledate tukaj.  Zanimivo je, da tudi, če vodi ni bila dovajana zunanja informacija (s strani človeka), so bili kristali čudoviti (sneg iz Antarktike, voda iz najčistejše reke na Japonskem, ledenik na Novi Zelandiji), kar nakazuje na to – da je v življenju vse v popolnem redu. Tudi človek je v svojem bistvu čudovit, saj je ljubezen, mir in radost… če bi le opustil vse tisto, kar mu to preprečuje videti…

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button