fbpx

Katere pripomočke uporabljate za “čaranje”?

Pred dobrim tednom sem v trgovini zagledala škatlo s 30 barvnimi gel svinčniki – neonskimi, metalnimi, z bleščicami, pa še kaj bi se našlo. Ko sem jih zagledala, mi je kar srce poskočilo…Mislila sem “O, kako bi bilo super zabavno pisati s temi svinčniki.” Namreč ljubim, ljubim, ljubim barve… Potem pa sem si mislila, “Eh, pa to je bolj za otroke, kaj naj jaz s 30 pisali?” in sem odšla iz trgovine brez čarobne škatle, ki me je tako pritegnila.

 

Zanimivo, kako so mi v naslednjih dneh nehala pisati moja najljubša pisala, s katerimi vsako jutro pišem dnevnik hvaležnosti, seznam dokazov o uspehu, da se približujem tistemu, kar želim materializirati v mojem “svetu”… in misel o tistih 30 barvnih pisalih me ni in ni zapustila.

 

Ko sem ponovno šla v trgovino, sem rekla: “Če jih še vedno imajo, jih bom kupila.” Še vedno so jih imeli. Kot da bi čakali name. 🙂 Tistega dne so šli z mano domov…

 

Doma sem odprla škatlo in začela preskušat pisala, popisala celo stran v rokovniku in se veselila kot majhen otrok!

 

Moj jutranji ritual usklajevanja z najvišjimi vibracijami je postal z uporabo teh svinčnikov še nekajkrat bolj radosten, igriv, zabaven. Zanimivo, da so mi ti svinčniki prišli na pot ravno v času, ko želim imeti v svojem življenju več zabave.

 

Več časa, kot preživimo v občutkih, za katere menimo, da nam jih bo prineslo tisto, kar bi radi videli v svojem življenju, prej bo to prišlo v naše življenje.

 

In res, od kar uporabljam te svinčnike, se je nivo radosti, zabave in igrivosti v mojem življenju neverjetno povečal.

 

Povabljena sem bila na ples in po dolgih letih premora ponovno plesala salso. Ker moje telo obožuje ples, moje bitje pa nove stvari, sem šla v Koper, na poskusni “class” NIE v okviru treningov za beli pas in ponovno uživala. Moje coachinje, ustanoviteljice coaching akademije, ki jo obiskujem, so me označile kot za “pečeno”  – kar pomeni, da mi manjka do dokončanja akademije le še par formalnost in bom “Good Vibe” coach! JEEEE!!! K meni prihajajo fantastične stanke, res neverjetno, vezi, ki jih imam z ljudmi okoli sebe, se poglabljajo in imamo se  dobro!!!  Moja kreativnost spet pridobiva na momentu in kup idej ponovno čaka, da bodo ugledale materialni svet… seveda boste o njih izvedeli kmalu!!!

 

In vse to lahko povzroči škatla barvnih pisal, za katere sem odštela okoli 6 EUR?

 

Kaj je nauk te zgodbe?

 

Tiste občutke, ki jih želite imeti v življenju, lahko poiščete drugje.

 

Ni vam potrebno čakati, da bo tisto, kar želite materializirati v vašem svetu, končno prišlo.

 

Prišlo bo takrat, ko boste že imeli takšne občutke.

 

Po tej izkušnji z barvniki sem pogledala okoli sebe nekoliko bolje in opazila, da imam kar nekaj orodij, ki mi pomagajo čarati:

 eterično olje čajevca me spominja na sprehode po globokem gozdu in me neskončno pomiri. Ko ga povonjam, obenem sprožim še globok vdih in izdih, ki pomirjenost še potencira.

– v denarnici nosim slončka za srečo in evrski bankovec, za katerega menim, da bi ga s sabo nosil bogat človek.  Prinašata mi vsesplošni dober občutek.

 mini oltarček z lučko iz kamene soli, puščavsko rožo in par ostalimi kamni daje s prižgano svečko občutek miru, spokojnosti, topline, povezanosti in intime.

– zadnja dva tedna se res zabavam, zato mi prihajajo na pot zabavne stvari.  Kupila sem še gela za prhanje z imenoma “Občutek sreče” in “Čas za crkljanje”… 🙂 Trenutno telo želi le “Čas za crkljanje”. Mhhhhh 🙂

– Eden izmed velikanskih, velikanskih “pripomočkov” za čaranje je moj kuža Joy, ki poskrbi, da grem vsaj dvakrat dnevno na enourni sprehod – na tem sprehodu pa s pomočjo orodij  Access Consciousness čistim omejitve, ki jih imam na podzavestnem nivoju , dobivam ideje, opazujem lepote narave, se smejem Joyu in njegovim vragolijam itd. Z vsakega sprehoda pridem polna energije!

 Rože, rože, rože… me spominjajo na to, da je potrebno dati lepoto in darila, ki jih nosimo v sebi, na dan. Da je potrebno cveteti brez vprašanj, brez čakanja na dovoljenje, na pravi trenutekvsak cvet je lep, v svoji originalnosti, unikatnosti. Vsak cvet je prispevek v mojem življenju, točno v tistem trenutku, ko se prikaže… vsak cvet je inspiracija… orhideje v kopalnici pa dajejo občutek, kot da sem že na eksotičnem otoku… 🙂

 

Vprašajte se, kaj menite, da vam bo prineslo tisto, kar tako želite videti v svojem življenju? Kakšne občutke? Ko boste to ugotovili, poglejte, katere aktivnosti v vašem življenju vam prinašajo enake občutke. Potem delajte več tega… in opazujte, kako se bo vaše življenje začelo spreminjati pred vašimi očmi…

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.