fbpx

Kako naj bom ob vsem, kar se mi dogaja, pozitivna?

Prejemam veliko zanimivih in dobrih vprašanj, za katera menim, da jih je potrebno deliti, da bo odgovor prebralo več ljudi, ki se morda sprašujejo enako. Eno izmed teh vprašanj je tudi:

 

“Kako naj bom ob vsem, kar se mi dogaja, pozitivna?”  

 

Seveda, življenje se dogaja in včasih se na nas nagrmadi kar nekaj stvari. Razidemo se s partnerjem, vztrajamo v razmerju, ki niti približno ni enako tistemu, kar smo pričakovali, izgubimo službo, zbolimo in še marsikaj “slabega” se nam dogaja.Tudi tistim, ki se učimo naše življenje ustvarjati zavestno.

 

Prav je, da sprašujemo takšna vprašanja, saj le tako lahko pridemo do smiselnih odgovorov in ne le slepo zaupamo vsemu, kar slišimo in preberemo.

 

Ko se nam dogajajo dozdevno slabe stvari v življenju, nas prevevajo vsa mogoča čustva, od obupa, jeze, besa, žalosti, melaholije in misli o maščevanju.

 

Kar je v takšnih situacijah najpomembnejše, je, da si dovolimo vsa ta čustva v polnosti občutiti. Le tako se bomo lahko premaknili kakšno stopničko višje na čustveni lestvici. Razen v ekstremnih primerih, je izredno redko, da bi se lahko iz čustev, ob katerih se ne počutimo najbolje, takoj premaknili na vrh čustvene lestvice in bili kar naenkrat radostni, ekstatični in veseli. V takšnih primerih naj bodo naša prizadevanja usmerjena v to, da se bomo počutili vsaj malo bolje, kot trenutno se.

 

To dosežemo tako, da začnemo misliti misel, ob kateri se počutimo malo bolje.  Na primer: ” Tudi to bo minilo.” “Vsak dan sem boljša in boljša.” “Vse je za nekaj dobro.” “Ko bom enkrat pogledala nazaj, bom videla, zakaj se mi je to moralo zgoditi.”

 

Vse, kar iščemo v takšni situaciji, je olajšanje. Olajšanje lahko vodi tudi skozi vrsto negativnih, maščevalnih misli, reko solza ali par sočnih kletvic. Ko olajšanje nastopi, vibriramo že na nekoliko višji frekvenci, kar je tudi naš cilj.

 

Zato se nikar ne obremenjujte in obtožujte, če v takšnih situacijah niste pozitivni. Bodimo nežni in potrpežljivi s sabo. Vse kar potrebujemo, je ena misel, ob kateri se počutimo bolje. Če je sami ne najdemo, pokličimo prijatelja ali koga drugega, za kogar menimo, da bi nas lahko spravil v boljšo voljo ali povedal kakšno spodbudno besedo.

 

Najslabše, kar lahko naredimo, je, da se  zapiramo vase, si nadenemo vesel obraz in se pred ljudmi pretvarjamo, da smo v redu. Ko smo pristni in pokažemo svoja čustva, je velika verjetnost, da bomo našli tudi ramo, na kateri se bomo lahko razjokali, uho, ki bo prisluhnilo in dodatno glavo z nasvetom, ki se ga sami nikoli ne bi spomnili.

 

Če bomo svoja čustva v takšnih situacijah potlačili, bodo tako skrita še vedno vplivala na našo frekvenco. Četudi se bomo trudili biti pozitivni in veseli, se nam ne bodo dogajale samo “lepe” stvari, saj imajo zastala čustva v našem energetskem sistemu še vedno svoj vpliv.

 

Zato pokažite, izrazite čustva. Seveda pa je izbira, kako dolgo boste “ujčkali” ta čustva in kako hitro boste našli svojo pot navzgor po vibracijski lestvici, vaša.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.