fbpx

Kaj zavračate biti, če bi to bili, bi to ustvarilo preveč denarja v vašem življenju?

Kot zavestni ustvarjalci vemo, da vse izhaja iz nas.

 

Ne naša dejanja, ampak tisto, kar SMO, ustvarja našo resničnost.

 

Torej moramo nekaj BITI, da bi potem to videli v svojem življenju.

 

Kot vedno, pa se “hudič” skriva v podrobnostih. 🙂

 

Veliko nas NI VOLJNIH biti določene stvari, določene energije, ki bi, če bi to bili, ustvarile točno tisto, po čemer sprašujemo.

 

Vse tisto, kar nismo voljni biti, predstavlja omejitev tega, kar lahko imamo.

 

Huh, kar hrana za možgančke, kajne?

 

Ne, samo to.

 

Če nekaj nismo voljni BITI, tega tudi ne moremo prejeti.

 

In pri prejemanju ne gre zgolj za materialne, otipljive in opredeljive stvari.

 

Prejemanje pomeni, da ste zmožni prejeti VSE informacije, brez pogleda – torej, da glede tega nimate nobene sodbe.

 

Če pogledamo na primeru:

V primeru, da niste voljni lagati, se vam bodo vsi lagali, vi pa tega ne boste videli. Če niste voljni manipulirati, bodo drugi manipulirali z vami, vi pa boste mislili, da je nekaj narobe z vami. Če niste voljni početi slabih stvari, vam bodo drugi počeli slabe* stvari, vi pa boste skušali najti opravičilo zanje: “Ja, zagotovo ima slab dan …”.

* Ni nujno, da je tisto, kar smo mi opredelili kot slabo, res slabo. To določimo mi, na podlagi svoje sodbe. Morda pa je to tista stvar, ki je povzročila, da ste končno šli na naprej po svoji poti, po poti razvoja sebe kot bitja.

In če ste opazili, govorim o VOLJNOSTI …voljnosti, da ste nekaj, da naredite nekaj … kar ne pomeni, da boste to resnično bili ali naredili, ste pa voljni …

 

In imamo tudi različne “predele” voljnosti … na primer, pustimo, da nekdo “hodi” po nas, nam dela grde stvari, a ko pride do našega otroka, smo najbolj neustrašna levinja/lev, ki gre tudi na vse ali nič … se postavimo po robu, zahtevamo spremembo …

 

In tako je tudi pri denarju.

 

Če mislite, da je denar težava, v resnici ni.

 

Težava je v vas. (malo kopiram naslov istoimenske knjige ;))

 

Težava je v tem, kar zavračate biti. Tisto, kar niste voljni biti.

 

 

Ker to vam potem preprečuje tudi prejeti vse tisto, kar bi vodilo do stvaritve tega, po čemer sprašujete.

 

Vprašanje: “Kaj zavračam biti, če bi to bil/-a, bi to ustvarilo preveč denarja v mojem življenju?”, vam pomaga osvetliti vsa tista mesta, kjer niste voljni BITI, in vse tisto, kar niste voljni biti.

 

To je vprašanje, ki si ga zastavite večkrat dnevno, če želite karkoli spremeniti na področju denarja in če bi seveda radi imeli preveč denarja! 🙂

 

Na plan bodo začele prihajati zanimive stvari in pogledi – in to je vse tisto, s čimer si na nezavednem ne dopuščate imeti preveč denarja, karkoli že to za vsakega od nas pomeni.

 

Potem to poglejte in se vprašajte: “Sem voljan/voljna biti to?” … ponovno poudarjam, da gre zgolj za VOLJNOST.

 

In če niste, zdaj vsaj veste, zakaj se vaša finančna resničnost prikazuje tako, kot se.

 

Vprašanje: “Kaj zavračam biti, če bi to bil/-a, bi to ustvarilo preveč denarja v mojem življenju?” je tudi prvo vprašanje iz naprednega delovnega zvezka Kako postati denar. V tem delovnem zvezku je več kot sedemdeset (70) vprašanj, s katerimi osvetlite vaše različne življenjske poglede, aspekte, drže, kar se vse v končni fazi odrazi v denarju in finančni resničnosti, ki jo imate ali ne.

 

V torek, 28. septembra, ob 19. uri, začenjamo nov sklop desetih spletnih srečanj, ki sem ga poimenovala Nadaljevalni Kako postati denar. Srečanja bodo temeljila na naprednem delovnem zvezku Kako postati denar (ni preveden v slovenščino), na vprašanjih in tematikah, ki jih obravnava.  Potopili se bomo še globlje v deželo naših zanimivih pogledov, s katerimi ustvarjamo svoje življenje. Več o teh srečanjih si lahko preberete TUKAJ, kjer se lahko tudi prijavite.

 

Pripravite se na globok potop, na popolnoma drugačne perspektive, razširitev bitja, prejemanja … in kot vsakič … na drugačno življenje.

 

Ta čas je tudi idealen (vsaj zame), za ozaveščanje in odstranjevanje velikih mitov, arhetipov, sodb o denarju in ljudi z denarjem, mitov in arhetipov o ustvarjanju denarja.

 

Kako bi bilo če bi zavestni ljudje postali milijonarji ali celo milijarderji?

 

Bi bil potem svet kaj drugačen?

 

Začnimo preobračati tudi to v času velikanskega rušenja starih paradigm …

 

Barbara

 

 

 

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.