fbpx

Kaj vidite v svoji magični krogli?

Svojo resničnost ustvarjamo s svojimi mislimi. Misli, ki jih mislimo, vplivajo na naše počutje in našo vibracijo.

 

Ne samo “velike” stvari, za katere se nam zdi, da mora trajati dalj časa, da pride do njihove aktualizacije, temveč tudi na t.i. “majhne” stvari lahko vplivamo s takojšnjo preusmeritvijo toka misli in osredotočanjem na tisto, kar želimo.

 

Na to me je ponovno spomnilo obvestilce o priporočenem pismu, ki sem ga pred parimi dnevi našla v svojem poštnem predalu. Priporočeno pismo, ki prihaja iz Cerknice? Cerknice? Tam nimam ne davčnega urada, ne sedeža banke, ne okrajne enote. Skozi glavo so mi začele švigati misli v stilu: “Pa ne da so me modri angeli ujeli, ko sem se peljala z morja?”, “Mi pošiljajo kaj iz davčnega urada?” , “Uf, bo kakšna nepričakovana položnica?”   Obvestilo o pismu sem položila na kuhinjsko mizo, tako, da sem ga imela na očeh, da ga vzamem, ko bom pripravljena oditi na pošto.    Potem pa sem se naenkrat zavedla: “Veš kaj,… če planiram katastrofo, bo do nje tudi prišlo.” “Kaj pa, če mi pošiljajo kaj lepega?”   Spomnila sem se, da imam v Cerknici tudi kolegico in pomislila sem, da se bo morda poročila in me vabi na poroko. Pomislila sem, da mi morda pošilja denar hvaležna oseba, ki sem ji s članki, knjigami, svetovanjem ali kako drugače pomagala spremeniti življenje.

 

Ko sem iskala misli ob katerih sem se dobro počutila, sem prišla do točke, ko sem rekla “Ja, zagotovo je nekaj lepega.” Tako notranje vibracijsko usklajena s tem, kar sem želela,  sem odšla na pošto. Priporočeno sem dobila obvestilo banke, da z oktobrom vsi komitenti prehajamo na nov paket z vrsto novih ugodnosti, pismo pa je poslala marketinška agencija, ki ima sedež v Cerknici. Zelo usklajeno z vibracijo, ki sem jo oddajala.

 

Na ta način lahko mikroupravljamo oz. načrtujemo vse, kar se nam dogaja čez dan.

 

Če načrtujete, da boste zamudili na sestanek, kako se lahko zgodi kaj drugega? Če načrtujete, da se bo šef spet drl – mu preostane kaj drugega? V vsem smo soustvarjalci.

 

Ko skrbite, načrtujete nekaj, česar ne želite.

 

Zato, takoj, ko se zalotite, da razmišljate o nečem, kar vam ni všeč ali česar ne želite, preusmerite svoje misli na tisto, kar želite. Poiščite vse razloge, zakaj nekaj lahko gre v pravo smer. Iščite jih tako dolgo, da se boste dejansko začeli počutiti dobro. 

 

To je vse, kar šteje. Ko se počutimo dobro, v našo izkušnjo prihajajo ljudje, dogodki in stvari, ob katerih se počutimo dobro. 

 

Smo v času, ko so se začele stvari izredno hitro aktualizirati. Zato bodite še posebej previdni o čem razmišljate. Če ne veste, kako se izviti iz spon starega razmišljanja, si najdite podporo. Dejansko je, kot da bi gledali v svojo magično kroglo. V svojem življenju boste videli tisto, kar boste projecirali vanj – iz trenutka v trenutek.

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button