fbpx

Kaj se nahaja onkraj uma, občutkov, čustev?

Se kdaj vprašate, kaj se pravzaprav nahaja onkraj misli, občutkov, čustev? Tja včasih zaidemo, medtem ko delamo kaj, kar za nas predstavlja predstavlja nekakšno meditacijo (ali morda celo med samo meditacijo, če jo kdo prakticira) .. na primer risanje, slikanje, hoja, tek, raziskovanje gora, petje, morda kakšni ekstremni dogodki, fizični napori …

 

Se takrat počutite dobro? Drugače …

 

Ali veste zakaj? Ker takrat pridete v stik s tem, kdor resnično ste. Takrat ste VI.

 

NISTE vaše misli, razmišljanja, občutki, čustva …

 

Ste nekaj veliko veliko več …

 

Onkraj misli, razmišljanj, čustev, občutkov se nahaja to, kar resnično ste.

 

Bitje z neskončnim zavedanjem, neskončnim védenjem in zmožnostjo neskočnega prejemanja.

 

Tam je radost, hvaležnost, mir, ljubezen … vse, kar kot bitje smo.

 

Ko pridemo v ta prostor, pridemo v stik s tistim, saj veste, ko vam kdo reče “vsi odgovori so v tebi” … s svojim védenjem, takrat ni dvomov o prav, narobe, dobrem, slabem, sprejemljivem, nesprejemljivem … preprosto sledimo svojemu vedenju, zaupamo svojemu zaznavanju in začnemo veliko veliko več prejemati. (Tu ne mislim le na fizične stvari, ampak celoten razpon … prejemati pričnemo vse informacije, ki so v takšni ali drugačni obliki na voljo. Prejemati in razločevati začnemo različne vrste energij, pogledov iz katerih delujemo mi in ljudje okoli nas itn.), Ker se bolj zavedamo načinov na katere delujemo, to lahko začnemo spreminjati, opuščati …

 

Ko pridemo v ta prostor, lahko začnemo slediti lahkotnosti. Spomnite se … tisto, kar je lahkotno, je vaša resnica.

 

 

Ko pridemo v ta prostor, postane ustvarjanje življenja naenkrat veliko veliko lahkotnejše!

 

Tudi če še toliko cenite um – dejansko predstavlja omejitev, saj lahko opredeli le tisto, kar pozna. Tudi, če je naša domišljija še toliko bujna … ima meje … vesolje pa nam ima podariti toliko toliko več, onkraj naše domišljije … si predstavljate, da bi znali po tem vprašati in nenazadnje, to tudi prejeti?

Si predstavljate, da bi bili več ali manj ves čas v takšnem stanju, kot ste takrat ko plešete, rišete, ste v naravi, slikate, morda kuhate ali ob kakšni drugi aktivnosti, ki vas premakne v ta prostor onkraj uma?

 

Iz lastnih izkušenj vem, da je mogoče … (govori ozdravljeni ANALITIK na kvadrat! 🙂 )

 

Mogoče je ubežati gremlinčkom, ki nam med ušesi nenehno brbljajo o prav, narobe, prav, narobe, dobro, slabo, ne to ne moreš, kdo pa misliš, da si, da bi lahko ipd.

 

Človek, sploh veš kdo si? Morda te je strah priznati, vendar si veličastnejši, kot si sploh kdaj pomislil … je čas, da začneš to spoznavati? Vedeti? Je čas, da se PREBUDIŠ?

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button