fbpx

Izgubljate energijo z iskanjem omejujočih prepričanj?

Ste tudi vi med tistimi, ki kar naprej iščejo omejujoča prepričanja, ki vam ovirajo, da bi stopili naprej in naredili tisto, kar tako želite?

 

In jih potem, ko jih najdete, varujete kot najljubšo domačo žival? Ljubkujete, božate in nikakor ne izpustite izpred oči?

 

Ko najdete na primer:
Strah me je.
Nimam jasnosti.
Popolnoma sem prevzet/a.
Neodločen sem.
Nesamozavestna sem.
Nisem dobra v … 

 

Se vam zdi, da kar ni konca vsem tem omejujočim prepričanjem? Saj veste..

 

Na kar se osredotočate, tega dobite še več…

 

…ja, tudi omejujočih prepričanj.

 

Ker si kar naprej ponavljate svoje omejujoče prepričanje, s tem ustvarjate svojo realnost. Situacije, v katerih vas je strah, situacije v katerih nimate jasnosti, ste prevzeti, neodločni, nesamovestni in … (vstavite poljubno).

 

V tem trenutku NEHAJTE! Prenehajte izgubljati energijo s tem!

 

Opredelite, kaj dejansko želite. Napišite svojo novo zgodbo. Začnite se vživljati vanjo. 

 

Naj vas ne skrbi, če imate z vašo novo tarčo kakršnokoli omejujoče prepričanje. Če ga imate, bo prišlo na plan, ko se boste začeli vživljati v svojo novo zgodbo.

 

Na primer, ko si boste postavili nov finančni cilj in se začeli vživljati vanj – lahko skoči ven:
– “Ne, nočem še več delat, želim imeti še kaj prostega časa” (in prepričanje v ozadju: če želiš več zaslužiti, moraš bolj trdo delati in ves čas nameniti delu)

 

Ko se začnete vživljati v zgodbo, da imate novega partnerja, vas lahko kaj kmalu nežno poboža:
“Raje imam svobodo in mir.” (in prepričanje v ozadju: če imaš partnerja, nisi svoboden in nimaš miru, ampak nekoga, ki ti neprestano najeda)

 

Kaj naredite takoj, ko to omejujoče prepričanje pride na plan? Recite: “Opala.

 

Veš kaj, svojo realnost kreiram sam/a, z mislimi in prepričanji, ki jih imam. V vsakem trenutku lahko izberem nekaj drugega in napišem zase novo pravilo.”

 

Moje novo prepričanje bo:

Ne glede na to, na kakšen nivo prihodka grem, se to vedno dogaja s popolno lahkoto. Vedno imam dovolj časa zase, za svoje drage in za vse, kar mi je ljubo.
Vsak dan imam več jasnosti z mojo situacijo.
Ob sebi imam človeka, ob katerem se počutim popolnoma svobodna in pomirjena. Dejansko se tako svobodno in mirno nisem počutila še nikoli. To je čutiti tako dobro.
Vsak dan sem bolj samozavestna. 

 

Zapomnite si  –

 

novo prepričanje ustvarimo z eno novo mislijo. Z eno novo mislijo, ki jo mislimo dalj časa.
Ni potrebno, da je vaša nova misel na popolnoma nasprotnem koncu trenutne. Najdite misel, ki se vam bo zdela verjetna in ob kateri se boste počutili nekoliko bolje kot se ob trenutni.

 

Vi ste kreator. Vi postavljate pravila. Kako želite, da je čutiti vaše življenje? Vaša situacija? Napišite na list papirja. Ponavljajte vsak dan. Še preden se boste zavedli, bo takšna postala vaša realnost.

 

Osredotočajte se na tisto, kar želite videti v svojem življenju. (in to niso omejujoča prepričanja 😉 )

 

Barbara

 

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.