fbpx

Česa ne smete izpustiti pri načrtih za leto 2014?

Pa smo zakorakali v popolnoma novo leto. Je kot čisto belo platno, pred katerim stoji slikar in razmišlja, kako bi zasnoval, kje bi začel svojo novo mojstrovino.

 

Sedaj stojite pred novim letom, vi ste ta slikar, ki bo ustvaril novo mojstrovino, imenovano “Leto 2014”. Od vaših čopičev in barv , ki jih boste uporabili, je odvisno, kaj bo nastalo.

 

Čopiči so vaše misli, barve pa vaši občutki…

 

Sliko, ne glede na to ali je realistična, abstraktna, modernistična, kubistična, minimalistična, konec koncev vedno ocenjujemo po tem, kakšne občutke vzbudi v nas.

 

Ker ste mogočni zavestni kreatorji, ne boste čakali na konec leta in rekli: “To leto sem se pa počutil/a tako bedno, kot že dolgo ne!”

 

Ker ste zavestni kreatorji, si boste danes predstavljali, da je konec leta 2014 in da se pogovarjate s svojim najboljšim prijateljem, prijateljico, partnerjem, staršem, komerkoli, ki vam je blizu.

 

Kaj mu želite povedati o svojem letu 2014? Kako se boste počutili na koncu leta?

 

Vzemite si par minut (resnično ne vzame več kot to) in razmislite o tem.

 

Kako se želite počutiti? Kako se želite počutiti večino časa v letu 2014?

 

Ko, pridete do odgovora, se odločite, da boste vsak dan vsaj eno minuto (60 sekund!) posvetili zavestni vzbuditvi tega občutka. Zjutraj, preden vstanete, se lahko za minuto potopite v ta občutek (oz. občutke) in s tem dejansko začnete dan na popolnoma drugačen način, kot ste ga bili vajeni.

 

To je tudi najlažja pot. Skozi naše glave dnevno šviga tisoče misli…veliko lažje je kontrolirati to, kako se počutimo, kot vso to švigajočo množico čez naše možgane. Seveda je to mogoče ob predpostavki, da smo dobro povezani sami s sabo in svojimi občutki.

 

Naj vam bo prioriteta to – da se povežete sami s sabo in s svojimi občutki. Ko se enkrat povežete z njimi, jih lahko tudi zavestno obudite. Ko ste v teh občutkih, pridejo tudi drugačne misli…

 

Ko se boste vsak dan vsaj za minuto potopili v občutke, ki jih želite pretežno čutiti v letu 2014, bodo v vašo realnost začele prihajati točno takšne stvari, ljudje in dogodki, ob katerih se boste tako počutili.

 

Izberite dobro!

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button