fbpx

3 stvari, ki bi vam jih povedalo vaše telo …

če bi ga kdaj vprašali … 🙂
Ste vedeli, da lahko svoje telo vprašate glede česarkoli, kar se ga tiče?
Ja, telo ima namreč svojo zavest, ki je v veliki meri neizkoriščen potencial in darilo. Telo ve vse, kar se ga tiče.

Kaj ve telo?

 

In pravzaprav se ga tiče kar veliko stvari – saj je več ali manj vse, kar počnemo ali skušamo ustvariti v svojem življenju, povezano z njim.

 

Stanovanje, streho nad glavo, hrano, pijačo, oblačila, denar itn. potrebujemo zato, ker imamo TELO.

 

In če bi ga kdaj kaj vprašali v zvezi s tem, bi nas lahko popeljalo do marsikatere stvari, za katero trenutno niti ne vemo, da je mogoča.

 

Veliko ljudi zavrača svoje telo vprašati karkoli, saj menijo, da bo telo naredilo nekaj, kar jim ne bo všeč … torej bitje še naprej vsiljuje telesu tisto, kar se je odločilo, da je prav, dobro in lepo.

 

Kaj bi vam povedalo telo, če bi ga le kaj vprašali?

 

1. Če me boš vprašal/-a, se ne bom spremenilo v nekaj, kar ti ne bo všeč. Ne bom naredilo ničesar, kar ti ne bo všeč. To, kar ti ni všeč z mano, ustvarjaš TI, bitje, s svojimi sodbami, odločitvami in zaključki. Le sledim tvojim ukazom. Samo po sebi sem rado mladostno, vitalno, vitko, saj na ta način dobim veliko energije občudovanja iz okolice. Ta energija me poživlja in mi omogoča razcvet.

 

2. Če bi me vprašal/-a, bi ti lahko pomagalo pri ustvarjanju denarja, pri ustvarjanju drugih materialnih dobrin, lahko pa bi te popeljalo tudi do druge osebe, s telesom, ki bi bilo negovalno zame. Lahko bi ti pokazalo pot do marsičesa, do orgazmične hrane, pijače, ljudi, krajev, ki me negujejo.

 

3. Ob rojstvu sem ti bilo podarjeno, vendar se počutim kot neodprto darilo. Nikoli me ne “odviješ” in pogledaš, kaj pravzaprav imaš. Imam talente in zmožnosti onkraj tvojih najbolj drznih sanj. Želim si biti tvoj prijatelj in s tabo na tem prelepem planetu soustvarjati čudovito, lahkotno, obilno in udobno življenje.

 

Čarobno telo

 

Se mi zdi, da so naša telesa kar malo žalostna.
Kaj če bi jih končno začeli vključevati v stvaritev svojega življenja?

 

Moje izkušnje kažejo, da so naša telesa dobesedno čarobna. Če jim le pustimo, nas vodijo do vsega, po čemer jih vprašamo. Ni potreben napor. Ni potrebno razmišljanje. Potrebno je le vprašanje in prepuščanje.

 

Sprašujem po več tega. Sprašujem po tem, kako še bolj ustvarjati s svojim telesom.

 

Kaj pa bi s svojim telesom radi ustvarili vi?

 

Preobrniti odnos, ki ga imate do njega?

 

Biti zadovoljni in pomirjeni z njim?

 

Vaše telo je že hvaležno, da ima vas – bitje … kaj če bi tudi vi odkrili, kakšno darilo vam je bilo podarjeno ob rojstvu?

 

Barbara

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button