fbpx

Bodi ti, spremeni svet, dr. Dain Heer

Priročnik za porajanje neskončnih možnosti in dinamične spremembe.

27.00

Availability: 10 na zalogi

Knjiga Bodi ti, spremeni svet  je priročnik za porajanje neskončnih možnosti in dinamične spremembe

 

BODI TI, SPREMENI SVET

 

Avtor o knjigi: 

“To je zelo drugačna knjiga. Napisana je za sanjače tega sveta – ljudi, ki vedo, da je mogoče nekaj drugačnega – pa nikoli prej niso imeli orodij za to. Kaj če bi vam nekdo rekel, da orodja obstajajo? Možnosti, o katerih ste vedno sanjali, da so mogoče!

 

Ta knjiga vam bo priskrbela niz praktičnih in dinamičnih orodij in procesov, ki vas bodo okrepili v védenju, kaj je res za vas in kdo resnično STE. Kaj če takrat, ko ste vi, lahko spremenite vse – svoje življenje, odnose, telo, denarno situacijo … in svet?

 

V preteklosti, leta 2000, sem bil navidezno uspešen kiropraktik. Vendar sem bil pod površjem globoko depresiven. Prišel sem do točke, ko sem bil pripravljen končati vse skupaj. Vesolju sem dal šest mesecev … In potem, nenadoma, ko sem poskusil vse metode samopomoči in duhovne modalitete, ki sem jih lahko, sem se srečal z nečim, kar mi je spremenilo življenje – Access Consciosness®.

 

Access je sistem za odpiranje vrat čemurkoli in vsemu, kar je mogoče v tem svetu. Daje vam dostop do vašega védenja, dinamično povečuje vaše zavedanje in zavest ter vključuje vse in ne sodi o ničemer.

 

Prosim, védite, da za vas nimam odgovorov. Samo vprašanja. Samo vi veste, kaj je res za vas. Vabim vas, da skupaj z mano raziščete, kdo dejansko ste. Tako kot vaša, se tudi moja lastna pot do zavesti nadaljuje. Če ste pripravljeni, vas lahko ta knjiga vodi do tega, da ste vi in spremenite svet. Je zdaj čas? Je to tisto, kar ste čakali?” – dr. Dain Heer (zadnja platnica knjige Bodi ti, spremeni svet)

 

Prevajalka o knjigi Bodi ti, spremeni svet: 

To je knjiga, ki jo sama imenujem kar “mini biblija Accessa”, saj so v njej zajeta vsa življenjska področja, s katerimi se vsak dan ukvarjamo in orodja, ki nam pomagajo ta področja spremeniti, če za nas ne delujejo. Avtor gre globlje v razlago določenih orodij, ki jih sama večkrat omenim v zapisih na blogu. Knjiga je namenjena tistim, ki bi radi ta orodja bolje spoznali, predvsem pa uporabili za ustvarjanje drugačnega življenja, za spoznavanje tega, kaj je res zanje. Ko spoznamo, kaj je res za nas in začnemo temu slediti- vse življenje postaja lahkotno, radostno in veličastno. Bi radi ugotovili, kdo pravzaprav ste, kaj je energija vas? Potem je to knjiga za vas …

 

Vesela sem, da mi je uspelo najti založbo, “pripeljati” knjigo v slovenščino tudi z besedami in ji dodati svojo energijo in čarobnost. Kaj je zdaj še mogoče?

 

Avtor: dr. Dain Heer (soustvarjalec Access Consiousnessa)

 

Prevedla: Barbara Mali

 

Format: 14 cm x 22 cm (platnice, mehka vezava)

 

Obseg: 332 strani

Cena: 27 EUR (+ PTT stroški)

Svetovanje

,

Morda vam bo prav tako všeč…

 • INDIVIDUALNI TRETMAJI

  MTVSS

  Accessov telesni proces MTVSS je eden od najbolj dinamičnih telesnih procesov Access Consciousnessa. Z njim odpravljamo vsa mesta v telesu, kjer le-to na kakršenkoli način ne deluje pravilno.

  Od: 100.00 Izberite možnosti
 • INDIVIDUALNI TRETMAJI

  Pogovori se z mojim telesom

  Včasih stvari, ki se dogajajo z vašim telesom, ni mogoče nasloviti zgolj z enim telesnim procesom ali zgolj z Access barsi. V Access Consciousnessu imamo na voljo več kot šestdeset telesnih procesov in včasih vaše telo potrebuje kaj drugega od tega, kar mislite vi.

  Od: 100.00 Izberite možnosti
Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button