fbpx

Celodnevne izmenjave Access barsov in Accesovih telesnih procesov

Na tokratnih celodnevnih izmenjavah bomo v jutranjem delu srečanja raziskovali energije telesnega procesa, ki omogoči telesu sprostiti energijo, ki jo shranjujemo v obliki maščobnih celic, energijo, ki jo uporabljamo, da se na različne načine zaustavljamo.

45.00

Spet so tu vaše priljubljene celodnevne izmenjave!!!!

 

Na tokratnih celodnevnih izmenjavah bomo v jutranjem delu srečanja raziskovali Accessov telesni proces, ki omogoči našemu obrazu in telesu imeti generativno živahnost mladostnega izraza … saj veste, kako s časom izgine tisti mladostni sijaj … Izvajanje tega procesa vam omogoči, da ga ponovno imate.

 

Tega dela se lahko udeležite, tudi če še nikoli niste bili na nobeni Accessovi delavnici, saj se boste naučili prej omenjenega procesa, ki ga boste lahko v nadaljevanju izmenjevali z udeleženci.

 

Vsi udeleženci jutranjega dela postanejo praktiki procesa, ki ga bomo delali v jutranjem delu in  ga lahko po delavnici izvajajo na sebi in preostalih.

 

Izmenjave bodo trajale od 9.30 do cca. 17.30 ure. Med učnim delom in nadaljevanjem izmenjav bomo naredili pavzo za kosilo. Predvidoma od 12.30. – 14.00 ure.

 

Če boste prišli za cel dan oz. v dopoldanskem delu, je prispevek 45 EUR, če se nam boste pridružili po učnem delu, je prispevek 35 EUR. (Otroci do 15. leta se lahko udeležijo kateregakoli dela brezplačno, mladi, 16. in 17. let pa plačajo polovičen prispevek.)

 

Drugega dela izmenjav, po kosilu, se lahko udeležijo le tisti, ki znajo Access barse ali katerega od Accessovih telesnih procesov.

 

Komaj čakam, da vidim, kaj vse bomo spremenili in ustvarili tokrat!

 

Lokacija: Hiša neskončnih možnosti (SBS poslovna stavba, Dolenjska cesta 318, Lavrica; izvoz Ljubljana – jug, LPP avtobus št. 3g); brezplačno parkiranje ob stavbi

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button