fbpx

Delavnica Odstranjevanje in izkoreninjanje bimimetičnega in biomimetričnega posnemanja & Aktivacija 90 % zmožnosti in funkcije možganov

Biomimetično in biomimetrično posnemanje sta naši zmožnosti, vendar če ju uporabljamo nezavedno, posnete poti, norosti, bolečine lahko predstavljajo omejitev. Z Accessovim telesnih procesom Odstranjevanje in izkoreninjanje biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja odstranimo vse poti, resničnosti, norosti, bolečine, ki smo jih posneli od kogarkoli.

70.00

Ali se vam kdaj zdi, da govorite popolnoma tako, kot vaša mama, oče, prijateljica, prijatelj, partner?

 

Ne samo govorite, tudi delujete?

 

Izbirate podobno?

 

Čustvujete podobno?

 

Ali pa se vam zdi, da kakšne stvari ne morete spremeniti, ker ste toliko posnemali ljudi okrog sebe?

 

Naše telo in mi imamo namreč zmožnost tako imenovanega biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja.

 

Vedno, ko skušamo nekoga razumeti intelektualno ali energijsko, ga začnemo posnemati.

 

Tudi osebe, ki jih nismo marali.

 

“Nikoli ne bom kot moja mama.”, “Nikoli ne bom kot moj oče.” … Zato, da bi vedeli ali ste ali niste takšni, morate to postati, da lahko primerjate …Uh …

 

Tudi ko vstopamo v različne odnose se lahko začnemo usklajevati z osebami, s katerimi vstopamo v odnos – temu se reče biomimetrično posnemanje in dejansko lahko začnemo delovati podobno kot oseba, s katero vzpostavljamo odnos – na finančnem področju, v odnosih, s telesom in še kje.

 

Velikokrat – ko skušamo spremeniti določeno področje svojega življenja, tega ne moremo spremeniti, ker smo že toliko biomimetično in biomimetrično posneli druge, da se lahko še tako dobro mentalno in energijsko “naravnavamo”, pa se stvari kar ne spremenijo in ne spremenijo.

 

Obstaja Accessov telesni proces, imenovan Odstranjevanje in izkoreninjanje biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja, ki odstranjuje vsa mesta, kjer smo posnemali druge in to zaklenili v svoje telo in vesolje.

 

Na tokratni delavnici boste spoznali in prejeli proces, ki bo v vaše vesolje vnesel veliko miru, predvsem pa zmožnost spremembe tam, kjer je prej ni bilo.

 

Poleg tega boste po tem procesu spoznali še en proces, ki aktivira 90 % zmožnost in funkcijo možganov in ga lahko izvajamo le po predhodno izvedenem procesu odstranjevanja in izkoreninjanja biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja.

 

Na delavnici boste enkrat prejeli in enkrat podarili oba procesa. Po delavnici ste praktik obeh procesov in ju lahko začnete takoj izvajati na  sebi in drugih.

 

Cena delavnice: 70 EUR

Otroci do 15. leta imajo brezplačno udeležbo, mladi, 16. in 17. let, plačajo polovično ceno.

 

V ceno je vključen pisni material o obeh procesih in MP3-posnetek teoretičnega dela.

 

Za udeležbo na delavnici ni potrebno predhodno znanje.

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button