fbpx

Večer čiščenja: Ranljivost

Ko smo ranljivi, ko smo voljni pogledati vse dele sebe, ko smo voljni stopiti v stik s svojo resnico in ji slediti, postanemo neustavljivi.

 

47.00

Ranljivost.

 

Z vidika te resničnosti velikokrat obsojana kot šibkost.

 

Pa vendar je ranljivost ena od naših največjih nepriznanih moči.

 

Ko smo ranljivi, ko smo voljni pogledati vse dele sebe, ko smo voljni stopiti v stik s svojo resnico in ji slediti, postanemo neustavljivi.

 

Ko vemo, kaj je res za nas, bomo to ustvarili in naredili vse, da se to prikaže v našem življenju.

 

Žal pa se veliko ljudi “odklopi” od svoje resnice, od tega, kar resnično so, v prid popolne podobe, v prid “sem ok” (pa čeprav nisi), v prid ustrezanja in ugajanja drugim ….

 

Te podobe, maske, načine bitja in delovanja “kupimo” in strdimo v tolikšni meri, da mislimo, da smo to mi.

 

Ne upamo pogledati, kaj je resnično za tem, da ne bi našli nečesa, kar nam ne bi bilo všeč. Oziroma še bolj – kar ne bi bilo po godu drugim okrog nas. Zaradi tega imamo velikokrat občutek, da stvari ne delujejo tako, kot nekje globoko v sebi vemo, da bi morale.

 

Če bi radi to spremenili, postali ranljivi in iskreni s sabo in naredili stvari (spet) delujoče, vas vabim na Večer čiščenja, z naslovom Ranljivost, na katerem bomo pogledali in odstranili vse, kar nam ne dopušča biti ranljivi. Najprej s sabo. Posledično z drugimi.

 

Ranljivost je eden od resničnih elementov intimnosti. Če je nimamo, ne moremo imeti prave intimnosti z nikomer, niti s sabo.

 

Prispevek za udeležbo: 47 EUR

 

Po srečanju bodo vsi prijavljeni dobili tudi MP3-posnetek srečanja.

 

Srečanje je interaktivno in se ustvarja na podlagi vaše energije in vprašanj.

 

Kot prijava šteje plačilo prispevka za udeležbo v spletni trgovini. Po prijavi boste dobili Zoomovo povezavo, prek katere bo potekalo srečanje.

 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button