fbpx

Celični spomin in demolekularna manifestacija/molekularna demanifestacija

Dva procesa, ki bosta v vašem življenju ustvarjala dobesedno čudeže!

150.00

Na tokratni delavnici se boste naučili dveh procesov, ki ju boste skoraj verjetno (na podlagi izkušenj) uporabljali skoraj vsak dan.

 

Prvega imenujem kar “prva pomoč”, saj pomaga pri udarcih, zlomih, zvinih, opeklinah, urezninah ipd.

 

Accessov telesni proces Celični spomin omogoči celicam telesa, ko le-to utrpi neko travmo, da se ponovno vrnejo nazaj v prvotno stanje in da ponovno delujejo tako, kot naj bi delovale.

 

Celični spomin omogoča hitrejše celjenje, uporablja pa se lahko tudi za zmanjševanje brazgotin, notranjih in zunanjih, starih in novih.

 

Drugi proces, ki se ga boste naučili, vam omogoča spoznati, kakšen alkimist resnično ste. S tem procesom dobesedno spreminjate molekule. 

 

Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija se lahko uporablja kot telesni proces, lahko pa ga uporabljamo tudi za spreminjanje hrane in pijače.

 

Kot telesni proces nam omogoči, da odpravimo stvari, ki so v telesu odveč (bule, ciste, materina znamenja, bradavice, izrastki, kalcinacija ipd.) oz. nam pomaga v telesu ustvariti stvari, ki jih v njem primanjkuje (določeni elementi, kjer manjka delček kosti, tkiva ipd.).

 

Kot proces za pijačo in hrano nam pomaga izboljšati okus, odstraniti stvari, ki naj ne bi bile tam, npr. klor v vodi in iz obstoječih molekul ustvariti nekaj drugačnega.

 

Na delavnici boste oba procesa enkrat prejeli in enkrat podarili. Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo bomo na koncu izvedli tudi na hrani oz. pijači, tako da boste imeli tudi izkušnjo tega. Takoj po delavnici lahko začnete izvajati procese na sebi, na drugih. Telesna procesa lahko izvajamo tudi na živalih.

 

Cena celodnevne delavnice je 150 EUR.

 

V ceno delavnice so vključeni pisni materiali, MP3-posnetek teoretičnega dela in potrdilo o udeležbi.

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button