fbpx

Access bars delavnica

Si predstavljate, da bi v polnosti začeli izkoriščati svoj potencial in vse v življenju ustvarjati z lahkoto – odnose, kariero,denar, telo…? Si predstavljate, da bi začeli uživati v svoji koži, v svojem življenju, da bi bili vi in vaše življenje lahkotna in sproščena? Kdaj ste se nazadnje tako počutili?

 

Ali veste, da vam vse to lahko prinese preprost, nežen in negovalen tretma, imenovan Access Bars®?

300.00

Pred nami je nova Access bars delavnica! Pridete?

 

Si predstavljate, da bi v polnosti začeli izkoriščati svoj potencial in talente ter začeli vse v življenju ustvarjati z lahkoto – odnose, kariero, denar, telo…? Si predstavljate, da bi začeli uživati v svoji koži, v svojem življenju, da bi bili vi in vaše življenje lahkotna in sproščena? Kdaj ste se nazadnje tako počutili?

 

Ali veste, da vam vse to lahko prinese preprost, nežen in negovalen tretma, imenovan Access bars? Pri Access bars tretmaju z rahlim dotikom 32 točk na glavi na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar vam ne dovoljuje in vas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali. Prejemanje je ena od ključnih sestavin zavestnega ustvarjanja. Ko “naročimo”, moramo biti tudi zmožni prejeti …

 

Dotik, ki osvobaja

 

V barsih, ki se jih tekom tretmaja dotaknemo, je shranjen električni naboj, ki se je tekom tisočletij nabral v našem energijskem sistemu v zvezi z našimi razmišljanji in prepričanji o denarju, zdravljenju, miru, umirjenosti, kreativnosti, kontroli, staranju, telesu, seksualnosti, sanjah in upanju, obliki in strukturi, času in prostoru, radosti in žalosti, manifestiranju in skrivnostih vesolja. Ta naboj nam preprečuje, da bi videli več možnosti zase in za svoje življenje. En Access bars tretma lahko odpravi od 5.000 – 10.000 let omejitev povezanih z določeno točko, ki se je dotaknemo na glavi.

 

Z Access barsi pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v  vašem umu in vas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti. Po tretmaju se začnete bolj zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli sebe. V svojem življenju postanete bolj prisotni, vaša preteklost pa se v prihodnost ne projicira več na enak način. Dejansko spremenite verjetnost vaših možnosti v prihodnosti.

 

Access barsi so osnovna tehnika Access Consciousnessa, ki vam daje možnost, da spremenite vse, kar v vašem življenju ne deluje.

 

Gary Douglas, ustanovitelj Access Consiousnessa, pravi:” Po Access bars tretmaju se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar bili na izvrstni masaži. V najboljšem pa se bo vaše življenje spremenilo v nekaj veliko večjega od tega, kar ste si kdaj predstavljali.”

 

Access bars delavnica je namenjena VSEM, ki želijo svoje življenje ustvarjati lahkotno, igrivo, zavestno. Vsem, ki vedo, da je v življenju mogoče nekaj več. Zavedanje vključuje vse in ne izključuje nikogar.

 

! Celo nevroznanstveniki potrjujejo dobrobiti prejemanja barsov in pozitivne učinke na možgane, povečanje hvaležnosti in občutka povezanosti z vesoljem.

 

Med delavnico boste dvakrat podarili in dvakrat prejeli BARS tretma.

 

Po opravljeni enodnevni delavnici  postanete Access bars praktik.

 

Po delavnici ste certificirani Access bars praktik in lahko takoj začnete izvajati Access bars tretmaje. Kakšen doprinos je to lahko vam, vašim bližnjim in svetu?

 

Več o Access barsih si lahko preberete TUKAJ.

 

Lokacija: Hiša neskončnih možnosti, Dolenjska cesta 318, Lavrica (izvoz Ljubljana – jug, LPP 3b)

 

Cena delavnice: 300 EUR  (Po prijavi kliknite na gumb “Nakup” pod prijavnim obrazcem in boste prišli do vseh možnosti plačila, TRR, kreditna kartica, debetna kartica, Paypal; mogoče je tudi plačilo z gotovino na delavnici.)

 

Otroci do 15. leta:brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).

 

Otroci stari od 16.-17.let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 150 EUR. Če potrebujete nakupno povezavo za mladostnika ali ponavljanje delavnice, prosim, to napišite ob prijavi.

 

V ceno delavnice sta vključena priročnik in prigrizek. Po opravljeni delavnici pa prejmete tudi certifikat o udeležbi.

 

Udobno se oblecite, zraven prinesite odejo, vzglavnik in copate.

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button