fbpx

Temelji – seminar Access Consciousnessa, Maribor

Začetek

Zaključek

Kraj

Seminar Temelji - Maribor
Le štirje dnevi vas ločijo od popolnoma drugačnega življenja …

 

Temelji so globoko raziskovanje in spreminjanje področij, ki za vas ne delujejo in jih želite v svojem življenju spremeniti. Na mesta, za katera menite, da ste zataknili, pogledamo s popolnoma drugačnih zornih kotov, kar omogoči, da se tudi to začne spreminjati, vi pa premaknete naprej.

 

Temelji vam ponudijo orodja, s katerimi lahko spremenite karkoli in vse v svojem življenju. In da potem, ko ne mislite več, da ste zataknjeni, ustvarite življenje popolnoma po svoji meri.

 

Temelji odstranijo osnovo omejitev, iz katere zdaj mislite, da morate delovati in vam omogoči, da si z orodji, ki jih prejmete, ustvarite platformo, s katere začnete popolnoma drugače živeti in ustvarjati svoje življenje.

 

Med Temelji (in po njih) začnete posegati po tistem, kar resnično ste. Po tistem, kar v tem trenutku morda niti ne veste, da vam je na voljo. Ste namreč veliko veliko večji, potentni in zmožni, kot se zdaj sploh zavedate.

 

Facilitacija s strani certificiranega facilitatorja Access Consciousnessa in vaša voljnost, da pogledate, kaj za vas ne deluje, kaj bi radi spremenili in kaj bi radi ustvarili, vas le v štirih dneh popeljejo do takšne spremembe in nove kvalitete življenja, da udeleženci seminarja govorijo o življenju pred in po Temeljih.

 

Začnete posegati po čarobnosti, začnete videti, da čarobnost obstaja. Začnete odkrivati in videti darilo sebe.

 

Pogledamo čisto vsa življenjska področja …

 

Na Temeljih se poleg vsega preostalega naučite tudi tri (3) Accessove telesne procesa, ki odstranjujejo utelešene predpostavljene resničnosti in potrebo po reaktivnosti, odzivanju. Predpostavljene resničnosti in potreba po odzivanju so osnova vsega, na čemer gradimo svoje življenje! Ko odstranimo to, se prikaže popolnoma nov prostor za ustvarjanje življenja.

 

Na seminarju Temelji dobite tudi priročnik, ki je osnova seminarja, vsebuje pa vsebine, kot so:
10 ključev do popolne svobode
Moteči vsadki – vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijski tokovi
Elementi stvaritve
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elementi intimnosti in elementi za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo

Telo

Besede in jezik

in še veliko veliko več…

 

Cena Temeljev 1.800 EUR (če seminar ponavljate v roku 12 mesecev, polovična cena 900 EUR); otroci do 15. leta imajo brezplačno udeležbo, 16.- in 17. letniki plačajo polovično ceno; v ceno seminarja so vključeni priročnik v slovenščini, MP3 posnetki seminarja, ki jih dobite po zaključenem seminarju in potrdilo o udeležbi seminarja.

 

Obročno plačilo je mogoče le v času pred dogodkom – npr. če so Temelji maja, lahko začnete po obrokih plačevati že prej, na dan začetka seminarja pa mora biti kotizacija v celoti poravnana.

 

Pogoj za udeležbo na Temeljih: opravljena Access bars delavnica (kadarkoli s katerimkoli facilitatorjem).

 

Lokacija: Salon Tretma Zate, Obrežna ulica 1, Maribor

 

Seminar Temelji facilitira: Barbara Mali, certificirana facilitatorka Access Consciousnessa in Accessovih 3-dnevnih seminarjev o telesih

 

PRIČEVANJA UDELEŽENCEV O SEMINARJU TEMELJI:

 

 

 

 

 

 

 

Več pričevanj najdete na mojem YouTubovem kanalu TUKAJ.

 

Za prijavo – tudi če želite plačati z gotovino na delavnici, kliknite gumb NAKUP in v spletni trgovini na blagajni označite “Plačilo z gotovino na dogodku”. 

 

 

* Vse cene vsebujejo DDV.

Prijava na delavnico

Kliknite na spodnji gumb NAKUP ali pokličite na 051 815 999 ali pišite na info@barbaramali.si.

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button