fbpx

Seminar Poslovanje na drugačen način – prek spleta

Začetek

Zaključek

Kraj

Poslovanje na drugačen način
Kaj če obstaja popolnoma drugačen način poslovanja?

 

Veliko lahkotnejši, zabavnejši …. bolj vam pisan na kožo?

 

Koliko mitov in arhetipov ste “kupili” o tem, kakšen mora biti posel? O tem, kdo morate biti vi v poslu?

 

 

Seminar Poslovanje na drugačen način predstavi popolnoma drugačna orodja, poglede na posel, denar, poslovne sisteme, ki vam dejansko omogočijo poseči po vašem védenju, po tem, kar vi veste o poslu, o denarju in ustvarjati posel na način, ki deluje za vas.

 

Ne samo da, boste začeli posel ustvarjati na popolnoma drugačen način, facilitator vas bo s svojo facilitacijo popeljal prek starih, zakoreninjenih pogledov, stereotipov in mitov o poslu, ki vam preprečujejo ga ustvarjati, se v poslu zabavati, ustvarjati denar in poleg tega še spreminjati svet!

 

Nekatere od tem, ki jih pokrijemo na mojstrskem seminarju Posel na drugačen način:

 

1. Osnovna orodja: izogibanje, ovire, zaključevanje vs. nenehno stanje ustvarjanja, predanost svojemu življenju, percepcija časa, načini, kako se prenehati izgovarjati ter začeti ustvarjati, nadkreiranje, dopuščanje, biti izven kontrole v poslu, ustvarjanje v 10-sekundnih intervalih, lahkotnost, radost in veličastnost v poslu, nenavezanost na rezultat, manipulacija, priznavanje sebe, biti vodja v poslu, biti vodja prihodnosti …

 

2. Poslovni sistemi: sistemi vs. strukture v poslu, odnosi v poslu, najemanje ljudi, dogovor in izvedba, tri energije, ki jih potrebuje vsak posel, poslovanje kot ženska ali kot moški, laži posla, red in kaos v poslu, predvidljivost v poslu in z denarjem, nadkreiranje industrijskega standarda, brez problemov v poslu, sproščanje v posel, pogovarjanje z vašim poslom

 

3. Denar: prenehajte se izogibati in zavračati denar, opuščanje norih in logičnih razlogov, zakaj nimate denarja, deset stvari, ki vam bodo omogočile, da bo denar začel prihajati, radostno osvobajanje iz dolgov, denarni tokovi, zlati služabniki, excelova predloga za ustvarjanje finančnega zavedanja, vključevanje telesa v stvaritev denarja, investicije, ustvarjanje tokov prihodkov, stvaritveni tokovi, radost davkov

 

Seminar se ustvarja predvsem na podlagi vaših vprašanj in energije, ki jo prinesete zraven na seminar. Nobeno vprašanje in nobena tema ni spregledana, naslovimo čisto vse.

 

Seminar je primeren za vse stopnje posla – ali se morda šele ukvarjate z zamislijo, da bi začeli s poslom, ste že začeli s poslom in bi radi več, imate že utečen posel in bi radi več lahkotnosti, radosti in zabave (ja, v poslu!) ali pa morda razmišljate, da bi zaključili s poslom, ki ste ga imeli leta in se podali v nove vode … orodja, pogledi in koncepti, predstavljeni na tem seminarju so uporabni vsepovsod in vedno!

 

Ne samo to! Tudi če nimate posla, niti ga ne nameravate imeti, so orodja, ki jih dobite, uporabna na vseh področjih vašega življenja!

 

Če ste živi, če skozi vaše žile teče kri, ste v poslu!

 

Seminar je zasnovala ustanoviteljica Accessove specialnosti Radost poslovanja, Simone Milasas, avtorica knjige Radost poslovanja, mojstrski seminar Posel na drugačen način pa facilitirajo certficirani facilitatorji Radosti poslovanja, ki jih je učila Simone osebno na nizu seminarjev.

 

Tokrat bo seminar potekal prek spleta, prek Zooma, v petih dopoldanskih triurnih delih.

 

Seminar bo potekal od 10.-14. septembra 2022, od 10.-13. ure.

 

Za udeležbo na tem seminarju ni pogojev in ni potrebno predhodno znanje! Udeleži se ga lahko vsak!

 

Poleg MP3-posnetkov celotnega seminarja dobite tudi obsežen, 130-stranski priročnik in potrdilo o udeležbi na seminarju.

 

Cena seminarja 1.440,00 EUR  (DDV vključen v ceno; če seminar ponavljate v roku enega leta, je cena za 30 % nižja), otroci do 15. leta se lahko seminarja udeležijo brezplačno, mladi, stari 16. in 17. let plačajo polovično ceno.

 

Ta seminar vam bo pokazal, kako je lahko posel popolnoma drugačen, kot ste se morda naučili in verjeli do zdaj.

 

Barbara Mali CF, JCF, Maestro, facilitatorka 3-dnevnih seminarjev o telesih

 

Prijava na delavnico

Izpolnite obrazec v nadaljevanju, pokličite na 051 815 999 ali pišite na info@barbaramali.si

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button