fbpx

Celodnevne izmenjave Access barsov in Accessovih telesnih procesov

Začetek

Zaključek

Kraj

Spet so tu vaše priljubljene celodnevne izmenjave!!!!

 

Na tokratnih celodnevnih izmenjavah bomo v jutranjem delu srečanja raziskovali Accessov telesni proces, ki omogoča zlitje nezavedanja z zavedanjem, ki ustvarja mutacijo utelešenja kot skupnosti, ki dostopa do vseh zmožnosti onkraj te resničnosti. HUD PROCES, če želite postati vse, kar ste!

Tega dela se lahko udeležite, tudi če še nikoli niste bili na nobeni Accessovi delavnici, saj se boste naučili prej omenjenega procesa, ki ga boste lahko v nadaljevanju izmenjevali z udeleženci.

 

Vsi udeleženci jutranjega dela postanejo praktiki procesa, ki ga bomo delali v jutranjem delu in  ga lahko po delavnici izvajajo na sebi in preostalih.

 

Izmenjave bodo trajale od 9.30 do cca. 17.30 ure. Med učnim delom in nadaljevanjem izmenjav bomo naredili pavzo za kosilo. Predvidoma od 12.30. – 14.00 ure. Pri prijavi, prosim, sporočite, če boste šli z nami na kosilo.

 

Če boste prišli za cel dan oz. v dopoldanskem delu, je prispevek 45 EUR, če se nam boste pridružili po učnem delu, je prispevek 35 EUR. (Otroci do 15. leta se lahko udeležijo kateregakoli dela brezplačno, mladi, 16. in 17. let pa plačajo polovičen prispevek.)

 

Drugega dela izmenjav, po kosilu, se lahko udeležijo le tisti, ki znajo Access barse ali katerega od Accessovih telesnih procesov.

 

Komaj čakam, da vidim, kaj vse bomo spremenili in ustvarili tokrat!

 

Lokacija: Hiša neskončnih možnosti (SBS poslovna stavba, Dolenjska cesta 318, Lavrica; izvoz Ljubljana – jug, LPP avtobus št. 3g); brezplačno parkiranje ob stavbi

Prijava na delavnico

Izpolnite obrazec v nadaljevanju, pokličite na 051 815 999 ali pišite na info@barbaramali.si

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.